• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pravda/mediji

21.05.2019

21:11 >> 21:15

RAT SAMO ŠTO NIJE POČEO, VELIKI KONVOJ AMERIČKIH SNAGA UŠAO U IRAK! Dopremaju najmodernije oružje, PITANJE JE SATA KADA ĆE KRENUTI NA IRAN !

Vesti

RAT SAMO ŠTO NIJE POČEO, VELIKI KONVOJ AMERIČKIH SNAGA UŠAO U IRAK! Dopremaju najmodernije oružje, PITANJE JE SATA KADA ĆE KRENUTI NA IRAN !

Podeli vest

Američka vojska poslala je novi vojni konvoj iz Jordana u bazu Ajn al-Asad u pokrajini Al-Anbar u zapadnom Iraku, javila je u nedelju novinska agencija Al-Maloumeh

Prema iračkim novinama, SAD nisu samo poslale trupe u bazu Ajn al-Asad, već su i prevezle veliku količinu oružja do granice.

Ovaj izveštaj dolazi samo nedelju dana nakon što su SAD poslale svog nosača aviona, USS "Abrahama Linkolna", u region Persijskog zaliva kako bi zaštitile svoje snage na Bliskom istoku od navodne iranske pretnje.

AMERI, SRBIJA VAS POSMATRA: KO JE SVE NA "OBUCI U HRVATSKOJ" i ko vežba na vojom poligou 'Eugen Kvaternik'! TRAMPE USTAŠKA ZVER TI OBUČAVA VOJSKU!

Internet stranica Al-Maloumeha navodi da je šef kancelarije "Badr organizacije" u al-Anbaru rekao da se broj američkih snaga raspoređenih u bazama Ajn al-Asad i al-Habanije povećao na 10.000, dodajući da im je isporučeno najmodernije oružje i vojna oprema.

GRČKI F-16 IZNAD SEVERNE MAKEDONIJE, MISIJA ISPUNJENA! Makedonska država ne postoji, Atina preuzela nebo u komšiluku!

Zvaničnik je rekao da ove dve baze takođe ugošćuju američke marince koji su nedavno prebačeni iz Sirije u Irak, ističući da su 90 odsto američkog vojnog osoblja u Iraku uvežbani vojnici, a ne vojni savetnici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saradžogla

pre 4 godine

Vučićeviću,sinko,kopirao sam ti ovaj članak i baš da vidim DA LI ĆE AMER DA NAPADNE IRAN? SMRZAO SAM SE KADA SAM PROČITAO koliko je informer objavio lažnih vesti! Ono o Kolindi pa ,,Ne idi u Kinu će bidne državni udar,,! A da bi za Predsednika Vučića ,,skočio pod avion u letu to i osnovci znaju,,!Toliko,ne bih te više zekio.

SS

pre 4 godine

Čačkaju ameri ponovo.Zaboravili su na bolesne marince,11 septembar.

ZN

pre 4 godine

Potpiše se sporazum da Iran koristi atom samo u mirnodopske svrhe, sve moguće komisije se uvere da se dogovor poštuje. A ameri, kada su bili sigurni da Iran nema atomsku bombu, niti da može brzo da je napravi - izađu iz sporazuma i napadnu ih. Kakva prevara. Kakva gamad. Naravno, kao i obično Evropa ćuti. Pametna Severna Koreja. Samo ih atomka štiti od kauboja.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija