• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: fokus.ba

07.06.2019

10:01

DETALJI KRVAVE DRAME U SALCBURGU! Bosanac slavio rođendan sina, Albanac počeo da vređa, pa mu pred svima ubio oca!

Vesti

DETALJI KRVAVE DRAME U SALCBURGU! Bosanac slavio rođendan sina, Albanac počeo da vređa, pa mu pred svima ubio oca!

Podeli vest

Pucnjavi u Salcburgu, u kojoj je ubijen Samir Halkić (46) i lakše ranjen njegov sin Dženis Halkić, (24) prethodilo je slavlje u jednom kafiću povodom rođenja drugog Dženisovog deteta

Sve je krenulo po zlu kada je jedan od gostiju, inače lokalni meštanin, počeo je da vređa Halkićeve, pa je ispred lokala izvadio pištolj i pucao na njih.

Nasilnik je prvo ošamario Dženisa, a kako bi rešio nesuglasice s čovekom koga je te večeri prvi put video, pozvao je oca Samira i zajedno su izašli ispred lokala.

Foto: printskrin Facebook/Dzenis Halkic

Dženis Halkić

Zatim je napadač, za koga su svedoci kasnije rekli da je poreklom najverovatnije Albanac, izvadio oružje (pretpostavlja se pištolj) i počeo da puca na Halkiće ispalivši nekoliko hitaca.

BRANIO SINA, PA UPUCAN! Bosanac ubijen ispred kafića u Salcburgu

Jedan metak pogodio je Samira u nogu, a jedan u srce, što je za njega bilo kobno jer se istog trenutka srušio na zemlju i preminuo. Jedan metak je probio Dženisovu butinu, ali je mladić odmah prevezen u najbližu bolnicu i njegovo stanje je stabilno i on se ne nalazi u životnoj opasnosti.

Napadač je potom pešice pobegao u nepoznatom pravcu i policija od utorka intenzivno traga za njim.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Odrekli su se svega svoga pa uobrazili da su im Albanci braca.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija