• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.06.2019

19:48

SRCE DA PREPUKNE! Otac i ćerkica (2) udavili se zagrljeni u Rio Grandeu dok su pokušavali da se domognu SAD! OČAJNA MAJKA GLEDALA KAKO SE DAVE!

Vesti

SRCE DA PREPUKNE! Otac i ćerkica (2) udavili se zagrljeni u Rio Grandeu dok su pokušavali da se domognu SAD! OČAJNA MAJKA GLEDALA KAKO SE DAVE!

Podeli vest

Otac i njegova dvogodišnja ćerka, imigranti iz El Salvadora, udavili su se u reci Rio Grande pokušavajući da pređu iz Meksika u SAD

Fotografija sa njihovim telima, koju je objavio meksički list "Hornada", uznemirila je javnost i ponovo otvorila debatu o imigrantima. Kako se navodi, Ramirez je preko reke preneo 23-mesečnu ćerku i vratio se na drugu obalu da pomogne svojoj supruzi.
 

Foto: AP/Photo

Devojčica je potom upala u vodu, on je pokušao da je spase, ali je oboje odnela jaka rečna struja.

Ministarka spoljnih poslova El Salvadora, Aleksandra Hil, rekla je da vlada te zemlje pokušava da pomogne preostalim članovima porodice i apelovala na ostale imigrante da ne rizikuju živote dok pokušavaju da uđu u SAD, prenosi Glas Amerike.
 

 

Prema podacima američkih službi, u protekloj godini stradala su 283 migranata.

Služba za granice i carine SAD saopštila je da su iz iste reke Rio Grande spaseni otac sa malim detetom iz Hondurasa. Vlada Gvatemale saopštila je da u Teksasu pronađeni mrtvi majka i troje dece iz Hondurasa, koji su posle prelaska reke Rio Grande dehidrirali zbog visokih temperatura.
 

Foto: AP/Photo

GUŽVA NA NEBU ESTONIJE: RAF dva puta presreo ruske avione u jednom danu

Predsednik SAD Donald Tramp i njegova administracija pokušavaju da smanje broj imigranata koji dolaze u SAD iz Centralne Amerike. Sa Meksikom je postignut dogovor da se imigranti zadržavaju u toj zemlji dok im nadležni u SAD ne razmotre zahteve za azil.

Američka administracija takođe razgovara sa vladom u Gvatemali o potencijalnom sporazumu koji bi od migranata zahtevao da zatraže azil u toj zemlji, a ne u SAD.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vladar

pre 4 godine

Da ti srce puknem...Neka su andjeli sa njima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija