• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/thefreethoughtproject.com

08.07.2019

11:32

(VIDEO) UBIJENO ČETVORO SVEDOKA KOJI SU ISTRAŽIVALI KLINTONOVE ZBOG OTIMANJA I SILOVANJA DECE! Likvidirani jer su otkrili da su Bil i Hilari UMEŠANI U LANAC PEDOFILIJE?!

Vesti

(VIDEO) UBIJENO ČETVORO SVEDOKA KOJI SU ISTRAŽIVALI KLINTONOVE ZBOG OTIMANJA I SILOVANJA DECE! Likvidirani jer su otkrili da su Bil i Hilari UMEŠANI U LANAC PEDOFILIJE?!

Podeli vest

LInda Kolins-Smit (47), bivša senatorka iz američke svezne države Arkanzas, poslednja je ugledna ličnost iz američkog političkog života koja je ubijena zato što je istraživala lanac pedofilije koja vodi u sam vrh vlasti SAD, a pre svega do bivšeg američkog predsednika Bila Klintona i njegove supruge, Hilari

Niz misterioznih ubistava počeo je u junu, a žrtve su zvaničnici uključeni u istragu monstruoznog pedofilskog lanca koji vodi vrh u Vašingtonu.

 

 

Kolins-Smitova je upucana 4. juna u svojoj kući u Pokahontasu samo nekoliko sti pre nego što je htela da objavi osetljive podatke o lancu trgovine decom zbog seksa koji vodi vlada Arkanzasa, države u kojoj su Klintonovi i započeli političku karijeru i kojom i danas ubedljivo vladaju. Ona je utvrdila da taj lanac vode sudije iz Arkanzasa po uhodanoj šemi: ljudi iz Odeljenja za socijalnu službu (Department of Human Services) oduzimaju siromašnim roditeljima decu i prodaju ih bogatim pedofilima, piše CD media. Navodno je htela i da svedoči protiv Hilari Klinton.

- Sudija Harold Ervin izdao je naređenje da se zapečate sva dokumenta i izjave do kojih je policija došla u istrazi njene smrti - izjavio je tužilac Henri Bojs, prenosi televizija KAIT 8. Za njenu smrt vlasti sada pokušavaju da okrive jednu njenu prijateljicu Beki Lin O'Donel i ta žena bi mogla da postane nova žrtva.

- Ovo je samo vrh ledenog brega. Mnogo je slučajeva gde su roditeljima oduzimana deca. Ona su bukvalno istrgnuta iz normalnog života - kaže Lusijan Gilam, jedan od advokata porodice Smit.

 Samo dva dana kasnije, 6. juna, ubijen je Džonatan Nikols, takođe bivši republikanski senator, ali iz Oklahome. I on je bio ubijen u svom domu, u Normanu, Oklahoma. Veruje se da su ove dve smrti povezane jer je i on istraživao pedofilske lance i navodno imao informacije o umešanosti najviših američkih političkih zvaničnika.

Istog dana u Njujorku je nađeno telo visokog policijskog zvaničnika, zamenika načelnika policije Stivena Silksa. Njegova smrt vodi se kao samoubistvo, ali motiv za njega je vrlo sumnjiv jer je Silks samo dva dana pre navodnog samoubistva podneo zahtev za penziju.

 

 

Koliko sutradan nađen je mrtav i njujorški policajac koji je radio na Silksovom slučaju: Džozef Džozef Kalabrejzi. I on je navodno izvršio samoubistvo.

 Ispostavilo se da je Silks bio jedan od dvojice istražitelja koji su 2016. vodili pedofilski slučaj u koji je umešan Entoni Vajner, suprug Hilarine desne ruke Hume Abedin, o kojoj je Kurir već pisao. Podsećamo, ona zagovara radikalni islam i propagira šariju, o čemu je pisao Njujork post. E, njen suprug je slao slike svog penisa maloletnoj devojčici (15), ali sudbina tog laptopa je čudna. Silks ga je, navodno, lično predao FBI - i tu je sve blokirano.

 

 

"Laptop zaplenjen od bivšeg kongresmena sadrži dokaze da je Hilari Klinton znala da je on dugo umešan u seksualne odnose sa decom, ali nije intervenisala", izvestila je tada medijska organizacija Tru pundit (True Pundit).

 "Time što nije 'zviždala', ona je dozvolila Vajneru da preko interneta i mobilnog telefona seksualno iskorišćava devojčicu još četiri meseca", javio je taj medij pozivajući se na izvor u njujorškoj policiji. Umesto da spasi dete, Hilari, koja je tada bila usred partijskih izbora za predsedničkog kandidata, savetovala je Humi da otkači Vajnera! Mnogi slobodni američki mediji tada su pisali da Hilari nije zataškala taj slučaj samo zbog Vajnerovog lošeg publiciteta, nego zato što je u tom laptopu bilo dovoljno dokaza da i ona i Bil Klinton zarade doživotnu robiju!

Evo i liste uhapšenih i osumnjičenih pedofila koji su povezani sa Klintonovima:

 

 

Hilari Klinton, koja voli da se hvali da je zagovornik prava žena, ostavila je dete na milost seksualnom predatoru, samo da to ne utiče na njenu kampanju.

- Jedno sranje za drugim - opsovao je nemoćno izvor iz njujorške policije.

Inače, Klintonovi i njihova Fondacija bili su prozivani i zbog toga što su 2010. opljačkali zemljotresom razoreni Haiti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Kad Vucic toj istoj fondaciji iskesira dva miliona od poreskih obveznika Srbije, onda je to za vas ok? ???

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Tu laž o Vučićevoj novčanoj podršci Klintonovima je lansirala opozicija! nema ni jednog dokaza da je uplaćen jedan jedini dolar a da postoji, to bi opozicija u svojim medijima - pre svega na sajtu B92, u ,,Danasu'' i na TV N1 - davno objavila.

Amer

pre 3 godine

To uopste nije tacno,procitaj na internetu, Viner je kongresmen kojije imao telefoski sex I na kompijuteru, a to je ubitacno za politicare I devojka ima preko 25 godina

zora

pre 3 godine

Morace sve policijske strukture debelo da zasuku rukave jer ova aferia je vezana za velike glave na velikim pozicijama.Imaju oni jake snage, zar se nevidi u svakom filmu. Fikcija ili realnost?

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija