• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com

10.07.2019

16:31

(FOTO/VIDEO) IMAJU 3 PUTA VIŠE TENKOVA I BORBENIH AVIONA, 4 PUTA VEĆ BROJ RATNIH BRODOVA I OPET IM SE GAĆE TRESU OD RUSIJE! Ovo je grafički prikaz NAORUŽANJA NATO i Ruske Federacije!

Vesti

(FOTO/VIDEO) IMAJU 3 PUTA VIŠE TENKOVA I BORBENIH AVIONA, 4 PUTA VEĆ BROJ RATNIH BRODOVA I OPET IM SE GAĆE TRESU OD RUSIJE! Ovo je grafički prikaz NAORUŽANJA NATO i Ruske Federacije!

Podeli vest

Ambasada Rusije danas je na svom nalogu na Tviteru objavila infografiku, kojom se ilustruje odnos u naoružanju između Rusije i NATO

U infografici se može videti paritet između ruske i vojne tehnike NATO u Evropi, kao i odnos sa ukupnim naoružanjem kojim raspolaže NATO.

 

 

​(FOTO) DOKLE IDE BRITANSKA PARANOJA ZBOG PUTINA! Pogledajte gde im se "ukazao" ruski predsednik! Tviteraš ih JEDNOM REČENICOM POKOPAO!

Foto: printskrin Twiter/Ambasada Rusije u Srbiji

Poređenje je izvršeno u apsolutnom broju, ali i u relativnom odnosu broja tenkova, borbenih vozila, artiljerijskih oruđa, aviona, borbenih helikoptera, bespilotnih letelica, ratnih brodova i podmornica.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
misa

pre 4 godine

Jedno ali najvažnije poređenje nisu objavili, koliko ko srce ima.

Branko

pre 4 godine

Ali niste naveli jednu veoma bitnu cinjenicu da 50% tehnike NATO saveza nije upotrebljivo i ne funkcionise,cak i u americkoj vojsci i do 50% oruzja nije upotrebljivo a kod njihovih partnera pojedini delovi naoruzanja su i vise od 50% nefunkcionalni( Nemacka ima 143 aviona eurofajter od toga u najboljem slucaju su samo do 40 potpuno ispravni za upotrebu da mogu da lete).Zato ovo su samo brojke na papiru,isto kao sto mi na papiru imamo 150 aviona vojna.

grof01

pre 4 godine

Ne lupaj gluposti. To su jedne od najbogatijih zemljalja koje izdvajaju najmanje 2% ukupnog budžeta za vojsku,da ne govorim o posebnim izdavajanjima za razvoj vojne tehnoligojie,odbrane i drugo!!! Ovo što si lupio može se odnositi na rusiju.

TT

pre 4 godine

Branko, pa ni u jednoj vojsci na svetu nije 100% tehnike ispravno, mislis da u Ruskoj vojsci u kojoj je i dalje u vecini oprema iz SSSR-a radi 100% tehnike u svakom momentu ? Naravno da ne, svuda je taj broj od 50-70% ..

grof01

pre 4 godine

Rusija je u potpunosti okružena NATO-om. Kada bi NATO samo digao avione i bombardovao Rusiju,Rusija bi bila uništena bez da vojnik kroči čizmom na tlo Rusije,a da ne govorimo o finansijskim sredstvima za ratovanje. Glupo je porediti NATO-najsnažnije finansijsko-vojne zemlje planete s Rusijijom koju u biti čini Moskva i par gradova!

Vns

pre 4 godine

Sve jaki vojni komentatori....a Informer pada u trans kada priča o ruskim bombama,avionima,raketama...

jova

pre 4 godine

To je cisto matematicko sabiranje ratne tehnike svih clanica NATO saveza. Matematicki,ako se sabere ratna tehnologija Rusije i Kine...

TT

pre 4 godine

Ruska vojska ne moze da se proredi sa SAD, a pogotovo ne sa celim NATO paktom .. Zato je Rusima nuklearno oruzije kljucno, bez njega ih ne bi ni bilo ...

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija