• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.07.2019

13:14

STRAVIČNI DETALJI POGIBIJE U GRČKOJ! Majku poklopio krov kioska, sin (8) pritrčao da je spasi ali ga je ODNEO VETAR!

Vesti

STRAVIČNI DETALJI POGIBIJE U GRČKOJ! Majku poklopio krov kioska, sin (8) pritrčao da je spasi ali ga je ODNEO VETAR!

Podeli vest

U katastrofalnom nevremenu na grčkom Halkidikiju poginulo je sedmoro turista, a najmanje 120 povređeno. Prema prvim informacijama, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dečak iz Rumunije, muškarac i dečak iz Rusije. Strahuje se da je broj žrtava veći

Vetrovi su bili toliko jaki da su podizali kioske i tezge po ulicama.

Jedna novinarka koja se našla u taverni otkrila je kako su stradali Rumunka (54) i njen sin (8).

- Uopšte nismo shvatali šta se dešava. Trčali smo, svako je pomogao i izvlačio koga je mogao, a imali smo desetak povređenih. Nažalost, ženu i njenog sina nismo uspeli da izvučemo - rekla je.

Vetrovi su na tavernu bacili kioske i tezge, ispod kojih je ostala zarobljena nesrećna žena sa detetom.

(UŽIVO) NEVREME U GRČKOJ! Oluja odnela najmanje šest života, među žrtvama DVOJE DECE! JAK VETAR ČUPAO DRVEĆE I NOSIO KROVOVE, najmanje 100 povređenih!

Majka i sin su sedeli u taverni na plaži koja se nalazila pod tendom. Krov je pao direktno na ženu, a njen sin je brzo reagovao i pokušao da je spasi, a dok je trčao da je izvuče vetar ga je podigao visoko u vazduh i bacio svom snagom na već razbijeno staklo na podu.

GRČKI MEDIJI: Devojčica (13) iz Srbije povređena u nevremenu na Halkidikiju! Prebačena u solunsku bolnicu!

U oluji za koju pojedini navode da je najveća u proteklih nekoliko decenija, vodena bujica nosila je drveće, a u moru se mogu videti suncobrani i ležaljke iz barova na plaži dok je u Potidei došlo i do manjeg uragana.

Meteorolozi su nevreme opisali kao "ekstremno neobično za ovo doba godine" i predviđaju da će se padavine nastaviti do večeras.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija