• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/antenne.de/informer.rs

12.07.2019

11:15

(VIDEO) NEMAČKI EKSPERT ZA ČITANJE SA USANA OTKRIO! Evo koju REČ JE MERKELOVA SVE VREME PONAVLJALA tokom napada drhtavice!

Vesti

(VIDEO) NEMAČKI EKSPERT ZA ČITANJE SA USANA OTKRIO! Evo koju REČ JE MERKELOVA SVE VREME PONAVLJALA tokom napada drhtavice!

Podeli vest

Kako se navodi na sajtu radija Antenne Bayern, ekspert je siguran da je Merkelova tokom prijema finskog premijera Antija Rinea u Berlinu stalno ponavljala ove reči

Kancelarka Nemačke Angela Merkel je tokom napada drhtavice ponavljala frazu "uspeću, uspeću", rekla je ekspert iz oblasti čitanja sa usana Judit Harter.

Kako se navodi na sajtu radija Antenne Bayern, ekspert je siguran da je Merkelova stalno ponavljala ove reči. Fraza podseća na izjavu kancelarke koja je 2015. godine o migrantskoj krizi koja je podigla veliku buru.

Tada je Merkelova, govoreći o talasi izbeglica, izjavila: "Uspećemo da izađemo na kraj s tim".

 

 

(FOTO/VIDEO) ŠOK! MERKEL SLUŠALA HIMNU SEDEĆI! Nemačka kancelarka posle tri uzastopna napada drhtavice danas NIJE MOGLA NI DA STOJI! ŠTA SE DEŠAVA SA NJENIM ZDRAVLJEM?!

Merkelova je u sredu treći put viđena kako se trese, prilikom dočeka finskog premijera, a juče je, kršeći protokol, sedela tokom svečane ceremonije sa premijerkom Danske u Berlinu.

Iako Merkelova insistira da se oseća dobro, unutar CDU se već razgovara o tome kada bi trebalo da "preda štafetu" svojoj naslednici Anegret Kramp Karenbauer.

Da li je ekspert za čitanje sa usana u pravu i da li je zaista Merkelova pokušavala sebi da pomogne ponavljajući frazu "uspeću, uspeću" (na nemačkom 'Ich schaffe das', prim.aut.) pogledajte u videu ispod: 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Da da,i Hitler sa elitom je tako vikao,al se malo za*ebo,došli Rusi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija