• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

13.07.2019

13:16

(ANKETA) TREBA LI I U SRBIJI OVAKO?! Ukrajina usvojila zakon o hemijskoj KASTRACIJI PEDOFILA!

Vesti

(ANKETA) TREBA LI I U SRBIJI OVAKO?! Ukrajina usvojila zakon o hemijskoj KASTRACIJI PEDOFILA!

Podeli vest

Prema zvaničnim statistikama 2017. godine silovano je 320 dece u Ukrajini

Ukrajina je donela zakon kojim će pedofili hemijski kastrirati.

Ovaj proces podrazumevaće davanje injekcije sa anti-androgenim sastojkom koji smanjuje libido i seksualna aktivnost.

Ovo se odnosi na sve muškarce starosti od 18 do 65 godina za koje se utvrdi da su krivi za silovanje i seksualno zlostavljanje dece. Ova mera mogla bi da obuhvati na hiljade ljudi godišnje.

Prema zvaničnim statistikama 2017. godine silovano je 320 dece... Ali veruje se da je broj slučaja seksualnog uznemiravanja na hiljade.

OBJAVITE SPISAK SVIH OSUĐENIH PEDOFILA: U toku je inicijativa da registar svih seksualnih prestupnika prema maloletnicima BUDE JAVAN!

Prošle nedelje je zabeleženo da je za samo 24 sata u Ukrajini silovano 5 dece.

Jedan od najmonstruoznijih zločina desio se nedavno u regionu Odese, kada je devojčica (11) ubijena boreći se protiv silovatelja, inače porodičnog prijatelja Nikolaja Tarasova. Njeno telo nađeno je tek nakon 6 dana potrage...

Zakon predviđa i formiranje javnog registra pedofila koji su bili u zatvoru zbog silovanja ili seksualnog uznemiravanja dece.

Predviđa se i doživotni nadzor takvih osoba od strane policije.

Maksimalna kazna za pedofile u Ukrajini već je povećana sa 12 na 15 godina zatvora.

ALABAMA: KASTRACIJA USLOV ZA POMILOVANJE

Vlasti u američkoj saveznoj državi Alabami izglasale su početkom juna zakon koji zahteva hemijsku kastraciju zlostavljača dece koji su stariji od 21 godine i koji su zlostavljali dete mlađe od 13 godina.

Seksualni prestupnici bili podvrgnuti hemijskoj kastraciji pre izlaska iz zatvora, a ova mera je uslov za pomilovanje.

Ta mogućnost postoji i u Severnoj Makedoniji od 2014. godine, ali ona nije uslov za pomilovanje, već za smanjenje kazne.

37 PEDOFILA NA SLOBODI! Odslužili kazne, ali je njihov IDENTITET SAKRIVEN OD JAVNOSTI!

I mnoge zemlje uvele su hemijsku kastraciju, posebno jer je praksa pokazala da većina silovatelja nakon kazne ponavlja ovo krivično delo. Prva ju je 1996. uvela Kalifornija, a u Evropi je imaju: Poljska, Češka, Nemačka, Estonija, Moldavija...

U SRBIJI SAMO IDEJA

U srpskoj javnosti o hemijskoj kastraciji i uvođenju javnog registra za pedofile govori se godinama.

Registar jeste uveden i u njega je od 2015. upisano skoro 100 osoba, ali podaci o pedofilima iz registra dostupni su sudu, tužiocu i policiji, ukoliko ih zatraže.

Taj registar deo je tzv. Marijinog zakona (nazvanog po Mariji Jovanović, koju je 2010. silovao i ubio komšija Mladen Ogulinac), a po kojem je pedofilima zabranjeno i da posećuju određena mesta na kojima se okupljaju deca.

Poslednja mera protiv zločina nad decom je uvođenje doživotne robije za najteža krivična dela, takozvani Tijanin zakon, koji je dobio ime po brutalno ubijenoj Tijani Jurić.

Anketa




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 4 godine

Pod obavezno, jednom silovatelj, uvek silovatelj, a verovatno i ubica

Jaje

pre 4 godine

A shto ako psihichki bolesnici kao shto sam vech govorio, tzv marijin zakon ili tzv hrvaske lavice, ja sam chuo da ti bolesnici vide pedofile i u ljudima koji zhele jebati npr 22 godisnjakinje?,ja recimo nikad nisam bio pedofil ali zhelim jebati mlade cure, naravno punoljetne, shto ako je to po jriteriju turbokatolichkopravislavnih talibana isto pedofilija? Chim dodze trechi svjeski rat, ubijat chemo one koji vide pedofile tamo gdje ih nema niti ih je ikad bilo! I onda chemo jebati i mlade i stare i srednje punoljetne zhemske!

Milan

pre 4 godine

Ушкопити скалпелом,као крмке па онда уза зид!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija