• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

17.07.2019

17:12

DVA PUTA BEŽAO, A SADA SE PONOVO VRAĆA I TO DO KRAJA ŽIVOTA?! MEKSIČKI NARKO BOS El Čapo osuđen na DOŽIVOTNI ZATVOR!

Vesti

DVA PUTA BEŽAO, A SADA SE PONOVO VRAĆA I TO DO KRAJA ŽIVOTA?! MEKSIČKI NARKO BOS El Čapo osuđen na DOŽIVOTNI ZATVOR!

Podeli vest

Meksički narko bos Hoakin "El Čapo" Guzman osuđen je na doživotni zatvor u američkom zatvoru, presudio je danas savezni sud u Bostonu

Guzman (62) proglašen je 12. februara krivim kao vođa Sinaloa kartela zbog krijumčarenja tona kokaina, heroina i drugih droga u SAD, kao i za planiranje ubistava, prenosi AP. 

Tužioci su tada zatražili da on bude osuđen na doživotnu kaznu.

SVEDOK NA SUĐENJU KRALJU DROGE OTKRIO: El Čapo ŠPIJUNIRAO SARADNIKE softverom ugrađenim u mobilne telefone!

 

Narko bos koga je u Meksiku čuvala armija gangstera, doveden je u SAD da bi prisustvovao suđenju, nakon što je dva puta pobegao iz meksičkih zatvora.

Foto: printscreen

Pre nego što mu je izrečena kazna, Guzman se žalio na uslove u zatvoru i rekao sudijama da nije imao fer suđenje, tvrdeći da američki okružni tužilac Brajan Kogan nije temeljno istražio tvrdnje o njegovim zločinima. 

EL ČAPO PROGLAŠEN KRIVIM! Meksičkom narko-bosu PRETI DOŽIVOTNA ROBIJA!

 

Tužioci su naveli da dokazi pokazuju da je tokom Guzmanove 25-godišnje vladavine Sinaloa kartel krijumčario tone kokaina i drugih droga u SAD, kao i da su "armije ubica" po njegovim naređenjima kidnapovale, mučile i ubijale svakoga ko mu stane na put. 

Foto: Public

Odbrana je tvrdila da su El Čapu "smestili" drugi trgovci drogom koji su postali vladini svedoci, kako bi se izvukli iz svojih slučajeva. 

Guzman je bio odsečen od spoljnog sveta od kako je 2017. godine izručen SAD, pošto su ga američke vlasti, zabrinute zbog njegovih bekstava iz meksičkih zatvora, ga držale u samici u visokoobezbeđenom delu zatvrora na Menhetnu, a na suđenja je išao u pratnji brojnih stražara.

Na sledećem linku pogledajte zatvor koji u kojem bi El Čapo mogao da boravi do kraja života:

(FOTO/VIDEO) EL ČAPU SE NE PIŠE DOBRO! Smeška mu se zatvor iz kog NIKO NIKADA NIJE POBEGAO! Cimeri će mu biti TERORISTI I UBICE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija