• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

18.07.2019

09:24

KIM DŽONG UN "VISI" U BELOJ KUĆI! Tramp okačio fotku sa korejskim liderom

Vesti

KIM DŽONG UN "VISI" U BELOJ KUĆI! Tramp okačio fotku sa korejskim liderom

Podeli vest

Odnos predsednika SAD Donalda Trampa i lidera Severne Koreje Kim Džong Una i dalje mnoge čudi, dok dvojica lidera nastavljaju da se sastaju na neočekivanim mestima, kao što je demilitarizovana zona

Taj susret je i ovekovečen fotografijom, koja je okačena na zidu u Beloj kući.

Tramp i Kim su se do sada sastali tri puta, prvi put u junu 2018. na samitu u Singapuru, drugi u februaru u Vijetnamu, a poslednji susret bio je pre nešto manje od mesec dana u demilitarizovanoj zoni koja razdvaja Severnu i Južnu Koreju.

Fotografija u Beloj kući, koja je u ponedeljak objavljena na Tviteru, pokazuje dva lidera u DMZ-u, koju je Tramp posetio nakon samita G20 u Osaki.

(VIDEO) PRVI PREDSEDNIK SAD KOJI JE KROČIO U SEVERNU KOREJU! Tramp posle sastanka sa Kimom: Stvorili smo sjajan odnos, sankcije ostaju!

Fotografija je okačena pored fotografije na kojoj je Tramp sa kraljicom Elizabetom II, prenosi Biznis insajder.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija