• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr

27.07.2019

10:35

(FOTO/VIDEO) SAV UŽAS RATA U JEDNOM SNIMKU! Devojčica (5) umrla POKUŠAVAJUĆI DA SPASE SESTRICU OD 7 MESECI!

Vesti

(FOTO/VIDEO) SAV UŽAS RATA U JEDNOM SNIMKU! Devojčica (5) umrla POKUŠAVAJUĆI DA SPASE SESTRICU OD 7 MESECI!

Podeli vest

Na potresnoj fotografiji iz Sirije koja kruži društvenim mrežama devojčica (5) drži svoju sedmomesečnu sestru za majicu pokušavajući da je spase, prenosi BBC

Na slici se vidi i očajni otac koji se nalazi nekoliko metara više od njih, prenosi Index.hr.

Slika je nastala nakon što je sirijska vojska bombardovala je Idlib, a deo onoga što se dogodilo vidi se i na snimku.

Bašar al-Šeih novinar je iz SY24 koji se našao na licu mesta. Kako su iz SY24 rekli za BBC, Bašar prvo ništa nije video jer je sve bilo puno krhotina i prašine, samo je čuo zapomaganje muškarca i dečji plač. "A onda je video potresni prizor", dodali su i rekli da je i on zatim pomagao u spasavanju.

Devojčice spasene sa zgrade, ali starija je preminula u bolnici

Dve sestre, starija Riham i mlađa Tuka spasene su netom pre nego što se zgrada koja je pogođena raketama urušila. Obe su prevezene u bolnicu, gde je Riham umrla od zadobijenih povreda. Beba Tuka zasad je na intenzivnoj njezi.

U raketiranju je umrla i njihova majka.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vns

pre 4 godine

Svi se zgražavaju samo Informer piše o ruskim raketama,svemirskom Putinu koji može da razori celu planetu o ratovima ,sukobima,raketama ,nombama...kao da priželjkuje takve strahote...

Fikus

pre 4 godine

Beli šlemovi? Ima li još nekoga da veruje u autentičnost? Da li je neko pokušao da prebroji "vesti" koje su oni objavili a koje su se posle ispostavile prevarama?

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija