• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2019

10:18

(VIDEO) TRAGEDIJA NA GODIŠNJOJ PROSLAVI U NJUJORKU! Dvojica napadača ubila jednu, ranila 11 osoba

Vesti

(VIDEO) TRAGEDIJA NA GODIŠNJOJ PROSLAVI U NJUJORKU! Dvojica napadača ubila jednu, ranila 11 osoba

Podeli vest

Dvojica napadača otvorila su vatru na posećenoj zabavi u Bruklinu u subotu uveče i povredila 11 osoba, a jednog muškarca usmrtila, naveli su izvori iz policije za New York Post

Napad se dogodio nešto pre 23 sata na godišnjoj dvodnevnoj proslavi "Old Timers Day" koja se baš privodila kraju, a hiljade posetilaca krenule kućama. Proslava se održava 56. put zaredom, a tokom dva dana održavaju se koncerti, izložbe i sprema se razna "ulična" hrana. Posetioci dolaze iz svih krajeva SAD.

Napadači su zapucali uprkos činjenici da je događaj "pokrivalo" oko 100 policajaca.

- Ovo je jedna od najgorih pucnjava koje sam u životu video. Nikada nisam čuo da je čak 12 ljudi povređeno u jednom incidentu - rekao je jedan istražitelj u penziji.

 

 

Do ponoći, policajci su pronašli jedan komad vatrenog oružja i pretraživali su okolinu u potrazi za još tragova.

- Čuo sam kako zvižde meci i zalegao sam - rekao je jedan 66-godišnjak, koji je bio na zabavi. - Kada sam podigao glavu i dim se razišao, kao da je bio armagedon - rekao je neimenovani učesnik.

- Bio je haos - rekao je Geri Miler (60), prodavac. - Kad su se začuli meci svi su potrčali u potrazi za zaklonom. Čulo se između devet i 11 pucnjeva.

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blasio tvitovao je da je strašna pucnjava narušila miran komšijski događaj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija