• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

01.08.2019

07:55

(STRAŠNE FOTOGRAFIJE) NOVA OPASNOST SA DRUŠTVENIH MREŽA! Deca u bolnici sa strašnim opekotinama, JEDNA DEVOJČICA UMRLA!

Vesti

(STRAŠNE FOTOGRAFIJE) NOVA OPASNOST SA DRUŠTVENIH MREŽA! Deca u bolnici sa strašnim opekotinama, JEDNA DEVOJČICA UMRLA!

Podeli vest

Teško povređeni dečak u izjavi policiji rekao da je spavao kod svog druga kada je zbog "izazova vrela voda" teško povređen

Novi suludi internet izazov pojavio se u Americi, a tinejdžeri se snimaju kako se polivaju i piju ključalu vodu!

Anđela Gut iz Kentakija uhapšena je nakon što nije pozvala hitnu pomoć 11-godišnjem dečaku kojeg je njen sin polio vrelom vodom, prenosi "Foks".

Foto: Facebook

Teško povređeni dečak Bili Oliver u izjavi policiji kaže da je spavao kod svog druga kada je zbog „izazova vrela voda" teško povređen. 

LEKARI UPOZORAVAJU RODITELJE NA OPASNU MODU MEĐU KLINCIMA! DECA MASOVNO PUŠE NARGILE! One su 15 puta otrovnije od cigareta!

Zadobio je teške opekotine drugog i trećeg stepena, a njegova majka Patriša Oliver podelila je na svom Fejsbuk profilu fotografije sprženog vrata i leđa svog sina i upozorila roditelje na viralni trend koji može biti poguban.

Foto: Facebook

Prošle sedmice, 15-godišnji tinejdžer u saveznoj američkoj državi Indijani zadobio je opekotine drugog stepena po licu i telu nakon što su ga prijatelji polili vrelom vodom dok je spavao u pokušaju da dovrše „izazov vrele vode". I 11-godišnja devojčica u Njujorku zadobila je prošlog leta opekotine lica i grudi nakon što su je prijatelji zbog izazova polili kipućom vodom.

Devojčica od 12 godina koja je prolila vodu na nju, optužena je za zločin. Na Floridi je ovaj izazov ubio osmogodišnju devojčicu nakon što je kroz slamku pokušala da pije ključalu vodu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija