• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rs.sputniknews.com/informer.rs

01.08.2019

14:41

(VIDEO) TRAMP POZVAO PUTINA I PONUDIO POMOĆ U GAŠENJU POŽARA U SIBIRU, niko od ruskog predsednika nije očekivao ovakav odgovor!

Vesti

(VIDEO) TRAMP POZVAO PUTINA I PONUDIO POMOĆ U GAŠENJU POŽARA U SIBIRU, niko od ruskog predsednika nije očekivao ovakav odgovor!

Podeli vest

Na inicijativu američke strane, došlo je telefonskog razgovora predsednika Rusije Vladimira Putina i SAD Donalda Trampa, saopštila je pres-služba Kremlja

Predsednik SAD je Putinu ponudio pomoć u borbi protiv šumskih požara u Sibiru. Ruski predsednik je, kako navodi Kremlj, zahvalio Trampu na ponuđenoj pomoći i odgovorio mu da će je, ako zatreba, prihvatiti.

Putin je informisao američkog kolegu da je u Sibiru već formirana snažna avionska grupa za borbu protiv požara.

(VIDEO) GORI RUSIJA! Bukte milioni hektara šuma, vojska se bori sa vatrenom stihijom, ugrožena naselja!

Šef ruske države je Trampov poziv ocenio kao znak da bi u budućnosti odnosi između dve države mogli da budu u potpunosti obnovljeni. Predsednici su se dogovorili da nastave da održavaju kontakt, kako telefonom tako i kroz lične sastanke, zaključila je pres-služba Kremlja.

Sibir i drugi delovi Rusije već nedelju dana su obavijeni dimom sa mirisom paljevine. Istočni vetar je raširio dim na teritoriju Hakasije, Altajskog kraja, Kemerovske, Novosibirske, Omske i Tomske oblasti sa strane Evenkijskog okruga Krasnojarskog kraja. U Irkutskoj oblasti i Krasnojarskom kraju i dalje gori više od milion hektara šume.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mark

pre 4 godine

RUsija i Amerika su dve svetske sile, nikad nece biti rata izmegju amerike i rusije. rusija nikad nece ici u rat sa zapado. zbog neke balkanske zemlje.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija