• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.08.2019

09:40 >> 16:49

(VIDEO) MASAKR U DEJTONU! Muškarac sa maskom KALAŠNJIKOVIM pucao po ljudima, 10 MRTVIH, 27 POVREĐENIH

Vesti

(VIDEO) MASAKR U DEJTONU! Muškarac sa maskom KALAŠNJIKOVIM pucao po ljudima, 10 MRTVIH, 27 POVREĐENIH

Podeli vest

Nepunih 24 sata nakon što je u pucnjavi u El Pasu ubijeno 20 ljudi, slična napad dogodio se u Dejtonu u američkoj državi Ohajo, javljaju lokalni mediji

Pucnjava se dogodila u baru "Ned Pepers" u Istočnoj petoj ulici, u kvartu Oregon u Dejtonu.

Gradonačelnik Dejtona rekao je da je napadač, koji je u tom gradu juče ubio desetoro ljudi, a ranio više od 27, od kojih su neki u kritičnom stanju, u napadu koristio pušku „kalašnjikov“.

Prve informacije ukazivale su da je policija je "neutralisala" napadača, ali tada još nije bilo jasno da li je ubijen ili je priveden. Istovremeno, na društvenoj mreži Fejsbuk, korisnik pod imenom Džejms Vilijams, koji tvrdi da je bio na licu mesta tokom napada, opisao je šta se dogodilo.

 

 

- Napad se dogodo tačno ispred bašte u kojoj sam sedeo, ispred Nedsa. Napadač je pokušao da uđe u bar, ali nije uspeo da prođe kroz vrata. Neko mu je uzeo pušku, on je upucan i mrtav je. Ima najmanje osam mrtvih ljudi. Gomila ljudi je odvedena u bolnicu. Ne znam kako neko... ovo mesto je katastrofa - naveo je on u objavi koju prenosi portal "7news".

 

Za sada, nema zvaničnih potvrda ove verzije priče.

Portal "7news" prenosi i tvrdnje lokalnih meštana koji na društvenim mrežama pišu o "belcu obučenom u crno", koji je pucao u masu ljudi, što je navodi se, trajalo oko 30 sekundi.

RT piše da se strahuje da je bilo više napadača, kao da je i jedan od njih imao masku i automatsku pušku.

Na licu mesta nalaze se jake snage policije, a policija Dejtona objavila je da je na lice mesta došao i FBI.

(FOTO) OVO JE LUDAK KOJI JE UPAO U TRŽNI CENTAR I POBIO SILNE LJUDE! Mediji objavili snimak naoružanog muškarca kako ulazi u teksaški Valmart!

 

(VIDEO/FOTO) AMERIKA NA NOGAMA, MASAKR U TRŽNOM CENTRU U TEKSASU, NAJMANJE 20 MRTVIH, MINIMUM 22 POVREĐENO! Tri osobe UHAPŠENE!

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Ma odkuda KALAŠNIKOV u Dejtonu, zar nemaju poverenje u ameriško oružje ?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija