• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.08.2019

19:21

(FOTO/VIDEO) PRE KRVAVOG PIRA OBJAVIO JEZIVU FOTOGRAFIJU! Masakr u Teksasu povezan sa TRAMPOM?!

Vesti

(FOTO/VIDEO) PRE KRVAVOG PIRA OBJAVIO JEZIVU FOTOGRAFIJU! Masakr u Teksasu povezan sa TRAMPOM?!

Podeli vest

Tviter nalog Patrika Krusijusa (21), masovnog ubice iz El Pasa, ugašen je u subotu uveče, nekoliko sati nakon što je svet obišla vest o krvavom napadu u "Volmartu" u kojem je ubio 20 osoba i ranio na njih desetine

Jedna fotografija, koju je navodno objavio na Tviteru u danima pre napada, možda otkriva pozadinu maskra.

(VIDEO/FOTO) AMERIKA NA NOGAMA, MASAKR U TRŽNOM CENTRU U TEKSASU, NAJMANJE 20 MRTVIH, MINIMUM 22 POVREĐENO! Tri osobe UHAPŠENE!

 

Naime, Krusijus je na tvom nalogu objavio fotografiju na kojoj je oružjem ispisano prezime aktuelnog predsednika SAD Donalda Trampa. Kako prenose američki mediji, Krusijus je fan američkog predsednika, posebno njegove imigracione politike i stavova o kontroli kupovine oružja.

Foto: printskrin Youtube

Tramp se oštro protivi migraciji u SAD, predlaže nove, strožije migracione zakone koji bi favorizovali mlađe, bolje obrazovane radnike koji govore engleski jezik i ukidanje postojećeg sistema dobijanja viza na osnovu porodičnih veza. Takođe, Tramp obećava da će izgraditi zid na granici sa Meksikom, koji će zaustaviti priliv migranata iz Latinske Amerike.

Upravo je i Krusijus veliki protivnik dolaska migranta iz tog dela sveta, što je i naglasio u svom rasističkom manifestu, objavljenom 20-ak minuta pre masakra. U dokumentu objavljenom na ozloglašenom forumu 8chain, Krusijus govori o "invaziji Latinoamerikanaca na Teksas", Krusijus je pomenuo i prvog čoveka SAD.

(FOTO) OVO JE LUDAK KOJI JE UPAO U TRŽNI CENTAR I POBIO SILNE LJUDE! Mediji objavili snimak naoružanog muškarca kako ulazi u teksaški Valmart!

 

- Znam da će me mediji prozvati "belim suprematistom" i okriviti Trampovu retoriku. Ali mediji su čuveni po lažnim vestima. Njihove objave će ovo potvrditi. Moj plan je nastao pre izbora Trampa - napisao je Krusijus.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina

pre 4 godine

Prestanite da prevodite i sirite lazi anti tramp aktivista i medija. Tramp nije protiv imigracije zato sto se zalaze za zakonsku imigraciju. Sto Srbi hapse ilegalne imigrante i deportuju ih? Pa jednostavno postuju zakone i upravo je to ono zasta se Tramp zalaze. Prestanite da nanosite stetu Srbima sirenjem ovih lazi. Tramp nikome nije rekao da ide i puca po kupcima trznog centra. Sama cinjenica da je zlotvor pucao po svima bez razlike izmedju rase ili nacionalnosti govori da nije ciljao samo latino imigrante. Takodje tip je bio registrovani demokrata do dana pucnjave kada je naprasno postao republikanac. Uradite provere pre nego sto slepo prevedete propagandu istih onih medija koji stalno lazu o Srbiji i Srbima koje prozivaju genocidnim narodom uprkos svih stravicnih stradanja Srpskog naroda kroz istoriju. Od kada Srbi veruju CNN-u, MSNBC-u, ABC-u, Nikad Trump lobiju koji gura nezavisno Kosovo i Sorosu za koga znamo jako dobro ko je i sta je?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija