• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.08.2019

22:39

SKANDAL! BIVŠI PREDSEDNIK AMERIKE U VELIKOM PROBLEMU! Tramp: Klinton je pedofil!

Vesti

SKANDAL! BIVŠI PREDSEDNIK AMERIKE U VELIKOM PROBLEMU! Tramp: Klinton je pedofil!

Podeli vest

Predsednik SAD sugerisao da njegov prethodnik laže da nikad nije bio na karipskom ostrvu pedofila Džefrija Epstajna, koji je nađen mrtav u zatvoru. Na tom ostrvu organizovane su orgije sa maloletnicama

Američki predsednik Donald Tramp sugerisao je juče da je njegov prethodnik Bil Klinton pedofil! Tramp sumnja da Klinton laže da nikad nije bio na karipskom ostrvu milijardera pedofila Džefrija Epstajna (66), koji je u subotu nađen obešen pod sumnjivim okolnostima u zatvoru u Njujorku. Na tom ostrvu Epstajn je priređivao žurke za svoje bogate prijatelje, kojima je podvodio maloletnice.

Lagao za avion

Tramp, koji je ranije u svojim tvitovima optužio Bila i Hilari Klinton da su ubili Epstajna, juče je opovrgao te tvrdnje, ali je izneo novu sumnju. Na pitanje novinara da li zaista misli da su Klintonovi povezani sa smrću milijardera pedofila, Tramp je izjavio: - Stvarno nemam pojma.

Velika tajna

Ako saznate da li je Bil Klinton išao na ostrvo, saznaćete još mnogo toga
Donald Tramp

On je, međutim, odmah dodao da je siguran da Klinton laže i da nešto krije.

- Rekao je da je putovao Epstajnovim avionom samo četiri puta. A onda su dnevnici letova pokazali da je Bil Klinton, koji je bio veoma dobar prijatelj sa Epstajnom, leteo njegovim avionom čak 26 puta. Zašto onda tvrdi da je tamo bio samo četiri puta - pitao je Tramp.

Kako je naglasio, novinari bi trebalo da pitaju Klintona da li je ikad posetio Epstajnovo ostrvo Litl Sent Džejms, koje pripada Britanskim Devičanskim Ostrvima, a na kojem je Epstajn organizovao orgije s maloletnicama.

Foto: ilustracija/Rojters

- Epstajn je imao ostrvo koje uopšte nije bilo dobro mesto, koliko sam shvatio. Ja nikad nisam bio tamo. Zato treba da pitate da li je Bil Klinton išao na ostrvo? To je pravo pitanje. Ako to saznate, saznaćete još mnogo toga - istakao je Tramp, čime je sugerisao da je Klinton išao na Epstajnovo ostrvo i da je tamo imao seks sa maloletnicama.

Bil Klinton ne zna šta je Epstajn radio

Zastupnici Bila Klintona naveli su da bivši predsednik SAD ne zna ništa o Epstajnovim zlodelima.
- Predsednik Klinton ne zna ništa o strašnim stvarima koje je Džefri Epstajn radio. Klinton je 2002. i 2003. ukupno četiri puta putovao Epstajnovim avionom i to je bilo u vezi sa Fondacijom Klinton. On nikad nije bio na ostrvu Litl Sent Džejms, niti na Epstajnovom ranču u Nju Meksiku, niti u rezidenciji na Floridi. Njih dvojica se nisu videli više od deset godina - saopštili su Klintonovi zastupnici.

O tome da je Klinton posećivao pedofilovo ostrvo svedočila je i Virdžinija Roberts, koju je Epstajn regrutovao za seks sa njegovim bogatim prijateljima, kad je imala samo 15 godina. Robertsova je 2011, u sklopu svedočenja o tome da je sa 17 godina imala seks sa britanskim princem Endruom, ispričala da je Klintona videla dva puta u društvu sa Epstajnom. Jednom od ta dva puta videla ga je na pedofilovom ostrvu na Karibima. Otkrila je da je tada Epstajn pozvao dve maloletne brinete da večeraju sa Klintonom, ali je istakla da nije videla da li je bivši predsednik SAD imao seks sa tim devojčicama. Robertsova je dodala da su joj tada rekli da je Klinton na ostrvo doputovao Epstajnovim avionom.

Foto: AP Foto

U pitanju je "boing 727", koji je pedofil posebno opremio za seks. U avionu se, osim salona, nalazio apartman sa bračnim krevetom i kupatilom, u kojem se veruje da su Epstajn i njegovi bogati prijatelji imali seks sa maloletnicama. Zato su taj avion zvali "Lolita ekspres". Tom letelicom su bogataši često putovali na pedofilovo ostrvo na orgije sa devojčicama, ali i u Epstajnovu vilu u Palm Biču na Floridi i ranč u Nju Meksiku, gde se veruje da su se, takođe, održavale seks-žurke s maloletnicama.

Foto: AP Foto

26

puta Klinton je putovao Epstajnovom "Lolitom ekspres", a rekao je da je leteo samo četiri puta

Apartman za seks

Podsetimo, Epstajn, koji je 2008. osuđen za pedofiliju, uhapšen je 6. jula ove godine zbog podvođenja desetina devojčica. On je, međutim, pod sumnjivim okolnostima nađen mrtav u zatvoru na Menhetnu pre početka suđenja. Iako je trebalo da bude pod nadzorom 24 sata jer je 24. jula već pokušao samoubistvo, ta mera mu je ukinuta baš pre nego što je nađen mrtav. Zbog toga kamera u ćeliji nije radila, pa trenutak smrti nije zabeležen. Dodatno, trebalo je da ga čuvari obilaze na svakih 30 minuta, ali ga oni nisu proverili celu noć pre nego što je nađen mrtav. Navodno se obesio čaršavom o krevet na sprat, što je veoma neobičan način samoubistva. Zbog svega toga, mnogi veruju da ga je u stvari ubio neko od njegovih bogatih prijatelja, umešanih u seks-skandal sa maloletnicama.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Klintonu verovati. Kao i ono kad nije imao seks sa Monikom.

Alfa

pre 4 godine

Pitati, Hilari i Olbrajtovu za Haradinaja,kada su boravile na Kosmetu.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija