• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.08.2019

18:58

(VIDEO) JAKO NEVREME RAZORILO TURSKU! IMA MRTVIH! Sve je zatvoreno, ulice poplavljene!

Vesti

(VIDEO) JAKO NEVREME RAZORILO TURSKU! IMA MRTVIH! Sve je zatvoreno, ulice poplavljene!

Podeli vest

Obilna kiša pogodila je turski grad Istanbul, poplavila je ulice i podrume i poremetila železničcki i trajektni saobraćaj

Najmanje jedna osoba pronađena je preminula unutar poplavljenog podvožnjaka, javila je privatna novinska agencija DHA, preneo je AP.

Televizija Aberturk je izvestila da je kiša poplavila i istorijski Grand Bazar, kompleks natkrivenih uličica sa brojnim prodavnicama.

Vlasti su obustavile trajektni prevoz preko Bosfora, a ukinute su i neke tramvajske linije.

 

Aberturk je javio i da je jedan automobil upao u jamu zbog urušavanja puta, ali da putnici koji su se nalazili u njemu nisu povređeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija