• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: sputniknews.com

19.08.2019

12:24

(VIDEO) PONIZILA UKRAJINCE KAO NIKO! Netanijahuova supruga na dočeku u Kijevu BACILA HLEB I SO!

Vesti

(VIDEO) PONIZILA UKRAJINCE KAO NIKO! Netanijahuova supruga na dočeku u Kijevu BACILA HLEB I SO!

Podeli vest

U Kijevu su premijera Izraela Benjamina Netanijahua i njegovu suprugu Saru dočekale tri devojke u tradicionalnom ukrajinskoj odec"i sa hlebom i solju.

Nakon izlaska iz aviona Netenijahu je odlomio parče pogače, umočio u so i pojeo, pišu izraelski mediji.

Drugi komad hleba je predao supruzi Sari koja ga je bacila na zemlju.

Benjamin Netanijahu je doputovao sa suprugom u trodnevnu posetu Kijevu, prenosi Sputnjik.

POGLEDAJTE "SPORAN" TRENUTAK:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ivan Zgrozeni

pre 4 godine

Nije bilo koser. Ono sa narodnim nosnjama je idiotski. Nema veze sa tradicijom. Da cuvaju tradiciju bili bi Rusi a ne Ukrajinci. U vezi koser hrane. U Majamiju sam na moj rodjendan upoznao devojku koja je tek doputovala iz Izraela. Ispostavilo se da je tog dana i njen rodjendan pa predlozih da proslavimo zajedno uz upozorenje: "Ako se opijemo pa resimo da budemo intimni, moram da te upozorim da moj krastavac nije koser. Da li bi to bio problem?." Koji problem? Cim sam pomenuo krastavac ona poce da dise duboko.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija