• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: mondo.rs

22.08.2019

17:49

(VIDEO) DOLIJAO MANIJAK! Seksualni PREDATOR KOJI JE KRIŠOM SNIMAO INTIMNE DELOVE 555 ŽENA, uhapšen u Madridu

Vesti

(VIDEO) DOLIJAO MANIJAK! Seksualni PREDATOR KOJI JE KRIŠOM SNIMAO INTIMNE DELOVE 555 ŽENA, uhapšen u Madridu

Podeli vest

Kolumbijac, koji ima 53 godine, više od godinu dana snimao je i delio video snimke više od 500 žena i devojaka (među kojima je bilo i maloletnica) sa više nego provokativnom sadržinom

Policija ga je uhapsila danas u jednoj metro stanici u Madridu, a kod njega je pronađen telefon, koji je bio namešten za snimanje novih žrtava kao i hard disk.

Ovaj muškarac je snimao ženama ispod suknji u prodavnicama i u javnom prevozu. Policija je identifikovala 29 od ukupno 555 njegovih žrtava.

Ovaj muškarac osumnjičen je i da je pokrenuo pornografski sajt koji je imao više od 3.500 pratilaca i čije su objave imale više od 1,3 miliona pregleda.


On je objavio 283 videa svojih žrtava koje je snimao u Madridu. Prema dosadašnjoj istrazi, prvi video objavio je jula 2018. godine, ali još nije poznato da li je žene snimao i pre toga.

- On je jedan od najvećih uhvaćenih 'seksualnih predatora'. Telefon je stavljao u ranac koji bi spustio na pod prodavnice ili metroa, a namešten je bio tako da snima intimne delove žena ispod suknji- saopštila je policija.

DEDA PEDOFIL SA ZVEZDARE! Snimao unukinu drugaricu GOLU U WC-u!

Protiv njega je podneta prijava za kršenje privatnosti, seksualno zlostavljanje i pedofiliju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija