• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.08.2019

09:24

(VIDEO) POGUBLJEN SERIJSKI UBICA NA FLORIDI! Geri je surovo likvidirao šestoro ljudi, a u oproštajnom pismu napisao da mu je žao! ALI BILO JE KASNO!

Vesti

(VIDEO) POGUBLJEN SERIJSKI UBICA NA FLORIDI! Geri je surovo likvidirao šestoro ljudi, a u oproštajnom pismu napisao da mu je žao! ALI BILO JE KASNO!

Podeli vest

Geri Rej Bouls, serijski ubica čija su meta bili stariji homoseksualci i koji je za osam meseci ubio šest ljudi, pogubljen je danas smrtonosnom injekcijom u Državnom zatvoru Florida

Bouls je osuđen na smrt za ubistvo Voltera Hintona u novembru 1994. godine u Džeksonvil Biču. Hinton je bio šesta i poslednja žrtva ubice koji je tokom osam meseci "operisao" na državnom autoputu Interstejt-95, zbog čega je bio poznat pod nadimkom I-95, prenosi AP

Ubijanja su počela u Dejtona Biču ubistvom Džona Hardija Robertsa, a usledilo je još pet ubistava.

U svakom slučaju Bouls je imao potpis - u grla žrtava je stavljao objekte kao što su peškiri, krpe, toalet papir, lišće, pa čak i seksualna pomagala
 

Bouls pre egzekucije nije ništa izjavio, ali je u juče pisanoj izjavi naveo da mu je žao zbog onoga što je učinio. 

Istražitelji slučaja serijskog ubice su rekli da bi on nastavio da ubija da nije bio uhvaćen.

Za policiju u Dejtona Biču nije bilo teško da otkrije ko je ubio Robertsa, prvu žrtvu iz marta 1994. godine, jer je Bouls ostavio dokument o uslovnoj kazni na mestu zločina, a snimljen je i nadzornom kamerom bankomata kada je pokušao da podigne novac sa Robertsovog računa. 

HTEO BRZU I MANJE BOLNU SMRT! Još jedno pogubljenje na ELEKTRIČNOJ STOLICI u Americi!


Bilo ga je, međutim, mnogo teže uhvatiti, pa je posle Robertsa ubio još pet muškaraca u tri države

Bouls (57) je odrastao u Zapadnoj Virdžiniji, gde je kao mlad imao iskustva sa drogom i nasiljem. 

Otac mu je bio rudar koji je umro pre nego što se rodio, a majka mu se više puta udavala. Prva dva očuha su ga zlostavljala, navedeno je u sudskim spisima.

Boulsovi majka i brat su svedočili da je on počeo da pije, puši marihuanu i duva lepak kada je imao 11 godina.

Sa 13 godina suprotstavio se drugom očuhu tako što ga je udario kamenom u glavu i skoro ga ubio, piše u spisima

Bouls je tada otišao od kuće, a istražitelji su rekli da se izdržavao tako što je imao seksualne odnose sa homoseksualcima, iako sam to nije bio. 

Bouls je imao i istoriju nasilja prema ženama. Dok je živeo u Tampi, 1982. godine kažnjen je sa osam meseci zatvora zato što je prebio i silovao svoju devojku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija