• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/TVK

29.08.2019

13:31

DEVOJKA IZ RUSIJE UMRLA U TURSKOJ, RODITELJI SUMNJAJU DA SU JOJ UZELI ORGANE! Razbolela se na letovanju, primljena u privatnu kliniku gde je počeo PAKAO!

Vesti

DEVOJKA IZ RUSIJE UMRLA U TURSKOJ, RODITELJI SUMNJAJU DA SU JOJ UZELI ORGANE! Razbolela se na letovanju, primljena u privatnu kliniku gde je počeo PAKAO!

Podeli vest

Ruska tinejdžerka (16) umrla je u privatnoj klinici u Turskoj. Njeni roditelji za smrt krive doktore tuske bolnice jer su je, prema njihovim tvrdnjama, ostavili bez ikakvog nadzora devet sati

Njeno srce stalo je dva puta, iz druge kliničke smrti nije uspela da se povrati. Rezultati autopsije još nisu poznati, a roditelji su sigurni u jedno: lekari su dopustili da devojka umre da bi preuzeli njene organe.

Kako je izvestio lokalni TVK kanal, ruska porodica je iz Krasnojarska i lekari su devet sati odbijali da joj pomognu.

Početkom jula ove godine cela porodica je automobilom otišla u Tursku. Devet dana od početka putovanja, njihova ćerka je odjedom dobila bol u stomaku i odvedena je u lokalnu privatnu kliniku na pregled.

 

 

Kako je rekla njena majka Tatjana Lanšakova, prošlo je devet sati, a niko je nije pregledao.

- U 19 sati je imala prvi zastoj srca. Rekla mi je: Mama, da li ja umirem, a onda je za oko minut rekla i da ništa ne čuje. Onda je lekar došao i počeo da joj meri pritisak, al on je već nestao - rekla je Lanšakova.

Njena porodica je sigurna da iza ovoga stoji nešto drugo. Kako sumnjaju, verovatno je da je telo njihove ćerke prevezeno nazad u Rusiju bez pojedinih organa.

 

 

- Čitamo sada o sličnim slučajevima i sumnjamo da je sve urađeno zbog transplantacije organa, vrlo je verovatno da se naša ćerka nije vratila kući cela - rekao je otac Vjačeslav Lanšakov.

Njihovu sumnju potvrdilo je to što nisu dobili nikakve medicinske izveštaje i rezultate testiranja. Kao uzrok smrti navodi se upala trbušne maramice, i to je sve, doktori su odbili nastavak dijaloga.

Njeni roditelji su već pokrenuli istragu u Krasnojarsku. Navode da ako se zaista ispostavi da njihovoj ćerki zaista fale organi obratiće se Evropskom sudu za ljudska prava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija