• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2019

14:13

(VIDEO) KRTICA U TRAMPOVIM REDOVIMA! Lična sekretarica predsednka SAD ODAVALA TAJNE, pa dobila OTKAZ!

Vesti

(VIDEO) KRTICA U TRAMPOVIM REDOVIMA! Lična sekretarica predsednka SAD ODAVALA TAJNE, pa dobila OTKAZ!

Podeli vest

Lična asistentkinja američkog predsednika Donalda Trampa Medlejn Vesterhaut (28) iznenada je napustila Belu kuću, nakon što je novinarima prenela intimne detalje o predsednikovoj porodici

Vesterhaut, koja je bila sa Trampom od kada je stupio na dužnost, bila je prinuđena da podnese ostavku na mesto izvršnog asistenta predsednika, nakon što je Tramp saznao da je reporterima prenela informacije na neformalnoj radnoj večeri na kojoj, prema izvorima CNN, nije napomenula da su njene izjave nezvanične.

Foto: Tanjug

 

Kako navodi američka mreža, jedan od reportera je preneo detalje o nezvaničnoj večeri u Nju Džerziju, dok je Tramp bio na odmoru. Bilo je jasno da je izvor informacija iz kruga predsednikovog ličnog osoblja. 

 


Bivši zvaničnik Bele kuće rekao je za CNN da je Tramp bio blizak sa Vesterhut, čija je kancelarija bila nasuprot Ovalne sobe, ali da je prenošenje ličnih informacija o njegovoj porodici bila crvena linija.

 

DŽONSON ISTERAO SVOJE, KRALJICA SUSPENDUJE PARLAMENT! Bregzit bez dogovora sve izvesniji! LABURISTI: OVO JE DRŽAVNI UDAR PROTIV PARLAMENTA!


Njen otkaz je još jedan u nizu odlazaka iz američke administracje i predstavlja borbu američkog predsednika protiv curenja podataka iz Bele kuće i deo njegove šire kampanje protiv medija, navodi CNN.

 

 

Ovo nije prvi put da predsednik Tramp deli otkaze. Pogledajte video:

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija