• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.09.2019

12:32

(VIDEO) STRAVIČNO! PRONAĐENO 29 TELA U PLASTIČNIM KESAMA! Sumnja se da su žrtve meksičkih narko- kartela!

Vesti

(VIDEO) STRAVIČNO! PRONAĐENO 29 TELA U PLASTIČNIM KESAMA! Sumnja se da su žrtve meksičkih narko- kartela!

Podeli vest

Meksičke vlasti saopštile su da su pronašle 29 tela upakovanih u više od stotinu plastičnih kesa u masovnoj grobnici u nasiljem zahvaćenoj zapadnoj državi Halisko

Rojters navodi da je stopa ubistava u Meksiku skočila na najviši nivo u prvoj polovini godine, a da je samo prošle godine registrovano 29.111 ubistava.

Državni tužilac u Halisku Gerardo Solis rekao je na konferenciji za novinare da su istražitelji izbrojali 13 kompletnih i 16 nekompletnih tela od kako su ostaci pronađeni u prvoj sedmici septembra.



Dve žrtve su žene, a najmanje četiri osobe su imale kriminalni dosije, naveli su nadležni, koji dodaju i da postoji mogućnost da broj žrtava tokom istrage i poraste. Od 29 pronađenih tela identifikovano je, za sad, samo četiri, saopšteno je.

Narko karteli u Meksiku često kidnapuju i ubijaju svoje rivale, a mnoge sahranjuju u skrivenim grobnicama širom zemlje.

RAT NARKO-KARTELA U MEKSIKU! Oteli rivala i obesili ga iznad autoputa


U državi Halisko deluje nekoliko kriminalnih organizacija, uključujući i jednu od najozloglašenijih "Kartel Haliska nove generacije".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija