• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zaštitnik potrošača

01.08.2019

15:03

KUPCI U ŠOKU! Misteriozne plastične alke, osvanule na konzervama tunjevine, EVO ŠTA JE U PITANJU!

Zaštitnik potrošača

KUPCI U ŠOKU! Misteriozne plastične alke, osvanule na konzervama tunjevine, EVO ŠTA JE U PITANJU!

Podeli vest

Nesvakidašnja scena na policama Maksija dovela je mnogo građana u nedoumicu i izazvala more komentara

Velike sive alke na malim konzervama tunjevine nekima su ličile na pokolon uz kupljeni proizvod, neki su pomislili da su to možda "čudne naprave" za lakše otvaranje konzervi.

Kako bi izbegli nagađanja i pomogli zbunjenim potrošačima, koji su se za objašnjenje i pomoć obratili Zaštitniku potrošača, kontaktirali smo poznati trgovinski lanac i na odgovor nismo dugo čekali.

- Kako bi se proizvod dodatno zaštitio od potencijalnog otuđenja u radnji, na tunjevinu je postavljen zaštitni deo. Odmah nakon što kupac izvrši plaćanje sa proizvoda se uklanja zaštita-objasnili su iz kompanije Delez.

Na ovaj način od krađe se čuvaju i skupa alkoholna pića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djak

pre 4 godine

Sisoje, stvarno lupas.....mozda nikad nisi jeo tunjevinu?

Gordana Kuduz

pre 4 godine

Daleko smo dogurali ,- Delez I TUNJEVINA . ALKE NA RUKE KUPCIMA ,NE KUPUJTE " T"gde nema tunjevine ?!?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija