• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Zaštitnik potrošača

22.08.2019

15:04

(FOTO) ČUDO U BAŠTI U ALEKSINCU: Aleksa uzgajio džinovski plod i to bez ikakve hemije

Zaštitnik potrošača

(FOTO) ČUDO U BAŠTI U ALEKSINCU: Aleksa uzgajio džinovski plod i to bez ikakve hemije

Podeli vest

Aleksa Živković iz Aleksinca u svojoj bašti ubrao je pravog kapitalca, a ako mu je verovati na reč, osim što je teži od kila, vrlo je ukusan

Nije očekivao da će biti džinovski, ali kako sam kaže učinio je sve da bude domaćinski. Naime, nije želeo da ga prska, s toga je njegovom veličinom, ali i ukusom bio više nego zadovljan.
Džinovskim paradajzom pohvalio se i na društvenim mrežama i izazvao bujicu komentara. Uz sve moguće pohvale i čestitke, neki su se i našalili da je u pitanju sorta ZGUŽVADAJZ. 

Foto: printscreen

 

Na molbu da pokaže unutrašnjost paradajza Slaviša se nije ustručavao nego ga je presekao tvrdeći da je više nego ukusan. 

Foto: printscreen

 

Takođe on je istakao da džinovski paradajz nije na prodaju već da ga je uzgojio isključivo za lične potrebe u svojoj bašti.

Pa ako ništa drugo Slaviša je svima dao dobar savet, ne čekajte da vam drugi omoguće zdravu hranu, napravite je sami. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MG

pre 4 godine

Jedino ste zaboravili koliko je Aleksinac bombardovan U-235.

Seljak

pre 4 godine

Ja sam u mojoj bašti ovog leta imao 15 struka paradajza i prosek težine plodova je oko 800gr i ono što je najvažnije, apsolutno bez bilo kakvog prskanja i hemije, kako kažu, 100% organska hrana. Nije to nikakvo čudo - možda jeste ljudima u gradovima, naviklim da kupuju uvezeno smeće puno hemije, koje samo izgleda kao paradajz a nema ni mirisa ni ukusa. Nas koji živimo na selu ne zanima zarada i ne trčimo za parama nego da svoju decu u sebe hranimo zdravom hranom pa je mnogo manje boleština.

bingodalton

pre 4 godine

To je pravi domaci paradajz JABUCAR mesnat i ukusan koji vas vraca u detinjstvo. Mi u nasoj basti u Cortanovcima imamo ga koliko hoces za nas i nase prijatelje. Svaki drugi je tezi od pola kila a imali smo komade od 960gr. Seme doneto iz jednog sela izmedju Pirota i Dimitrovgrada. Sledece godine bice ga i na Novosadskim pijacama.Dizemo veliki plastenik.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija