• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zastitnikpotrosaca.rs

28.08.2019

13:24

BANANE SKUPE KAO DA SU OD ZLATA: U novobeogradskom marketu koštaju 1149,99 dinara po kilogramu, EVO ZAŠTO!

Zaštitnik potrošača

BANANE SKUPE KAO DA SU OD ZLATA: U novobeogradskom marketu koštaju 1149,99 dinara po kilogramu, EVO ZAŠTO!

Podeli vest

U jednom marketu u Novom Beogradu prodaju se banane koje koštaju čak 1149,99 dinara za kilogram!

Na "prvu loptu" izgledaju kao one "obične", samo malo prezrele i pocrnele, pa vam se može desiti da ih na brzinu ponesete do vage na merenje jer su dobre za, na primer, dodavanje u kolače.

A onda kad treba da ukucate šifru - iznenađenje.

Šta je šifra, a šta cena?

I tada na "drugu loptu" vidite da 1149,99 dinara košta kilo banana. I u šoku ih vratite nazad na raf.

Cena je tolika jer ovo nisu obične, već one koje spadaju među ubedljivo najskuplje u ponudi – crvene banane. Poznate su i kao Dacca banane, rastu u Aziji i Južnoj Americi, a ima ih i u Australiji. Međutim, najpopularnije su u Centralnoj Americi, gde su i najviše izvezene.

 

ČUDESNA BANANA DIJETA! Recept za lako i zdravo mršavljenje

Interesantno je da se i one beru zelene, poput običnih, i da dozrevaju u transportu. Oni koji su ih probali tvrde da ih ukus podseća na ukus maline.

Dakle, da ste ih ubacili u kolače, ne biste pogrešili, jer važe za još slađe od žutih. Naravno, bili bi to veoma skupi kolači.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija