• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.04.2020

18:19

AUSTRIJANCI POBEĐUJU KORONU?! Više od 4.600 malih radnji dobilo dozvolu za početak rada, USLOVI STROGO KONTROLISANI!

Zaštitnik potrošača

AUSTRIJANCI POBEĐUJU KORONU?! Više od 4.600 malih radnji dobilo dozvolu za početak rada, USLOVI STROGO KONTROLISANI!

Podeli vest

U Austriji je danas, na osnovu odluke vlade, posle pozitivnog trenda u borbi protiv koronavirusa, 4.600 radnji dobilo dozvolu da otvori svoja vrata za kupce

Radi se o prodavnicama građevinske i baštenske opreme, kao i malih radnji prostora do 400 kvadrata.

 

 

Otvaranje je omogućeno uz pridržavanje posebnih mera, a to je ograničenje broja kupaca u prodavnici, kao i obavezno nošenje zaštitne maske i redovna dezinfekcija prostora.

 

 

Prethodno je kancelar Sebastian Kurc na konferenciji za medije kazao da se zemlja nalazi na dobrom kursu, da se broj zaraženih korona virusom razvija u dobrom pravcu, što je omogućilo vladi da ne povuče ručnu kočnicu i sprovede u delo prvi korak ka normalnosti.

 

 

On je ukazao da su danas otvorene male radnje, a istovremeno podsetio da su i dalje na snazi mere koje zahtevaju od građana socijalno distanciranje, nošenje maski i izlaska iz kuća samo radi kupovine, odlaska kod lekara, na posao ili pomoć drugima.

 

 

Pratite Zaštitnik potrošača na Fejsbuku OVDE

Pratite Zaštitnik potrošača na Tviteru OVDE

 

 
Čitajte Zaštitnik potrošača:Zastitnikpotrosaca.rs

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 4 godine

Nisu oni pobedili virus nego uvode eugenics, gde ce dopustiti da narod bude zarazen virusom pa ko prezivi prezivi. Nece vise da njihova ekonomija i dzepovi bogatasa stradau zbog nekoliko stotina hiljada zivota sirotinje koja se moze zameniti u svako vreme.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija