• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

10.03.2020

14:27

(VIDEO) KAKO OD SKUPOCENOG BENTLIJA NAPRAVITI SEKUNDARNU SIROVINU! Ludački vozili, pa snimili prevrtanje u kome su jedva ostali živi!

Zanimljivosti

(VIDEO) KAKO OD SKUPOCENOG BENTLIJA NAPRAVITI SEKUNDARNU SIROVINU! Ludački vozili, pa snimili prevrtanje u kome su jedva ostali živi!

Podeli vest

Pravo je čudo kako su mladi u kolima prošli samo sa lakšim povredama

Dva mlada Kenijca vozila su se u skupocenom Bentley Continentalu GT, dok je jedan od njih snimao vožnju koja je potajala sve brža. Kada je dostigao veliku brzinu, Bentley kao da je naleteo na neravan teren, pa je vozač počeo da se bori sa velikim automobilom kako bi ga usporio.

Auto tada počinje da se prevrće, telefon suvozaču ispada iz ruke i nastavlja dalje da snima prevrtanje. U trenutku kada Bentley prestaje da se prevrće, jedan od mladića pita drugog da li je sve u redu, i oni potom izlaze iz smrskanog automobila.

TATA, MALO SAM "ČUKNUO" AUTO! Klinac ukrao od oca ključeve novog Mercedesa, i to tuđeg, "da provoza devojčicu"... (FOTO)

Sudeći prema snimku, pravo je čudo kako su prošli samo sa lakšim povredama. Udes se dogodio prošle nedelje nedaleko od Najrobija.

Inače, Bentley Continental GT pokreće W12 tvin-turbo motor zapremine 6 litara, snage 550KS




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

MLADIĆI SE TRKALI SA VOZOM, PA POGINULI! Stravična tragedija kod Vrbasa!
Hronika

MLADIĆI SE TRKALI SA VOZOM, PA POGINULI! Stravična tragedija kod Vrbasa!

Boris Cap (25) i Vladimir Olejar (17) iz Kucure poginuli su u nedelju ujutru kada je na automobil "reno senik" u kom su se nalazili naleteo teretni voz. Nesreća se dogodila na pružnom prelazu Zmajevo - Kucura kod Vrbasa, a prema prvim informacijama, mladići su se trkali sa lokomotivom pokušavajući da pređu prugu pre voza

10.02.2020

20:04

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija