• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

19.06.2020

12:00

LETI, LETI, LETI, LETI... PORSCHE! Ovakav "spektakl" na stazi nikada ranije niste videli! (VIDEO)

Zanimljivosti

LETI, LETI, LETI, LETI... PORSCHE! Ovakav "spektakl" na stazi nikada ranije niste videli! (VIDEO)

Podeli vest

Dok su vozači uvežbavali vožnju kroz krivinu, kako bi postigli bolje vreme pri prolasku kroz nju, niotkuda se pojavio beli Porsche Cayman

Pokazni dan, tokom koga su vozači imali prilike da se oprobaju u sportskoj vožnji Porsche automobila na jednoj trkačkoj stazi u Ohaju, imao je i jedan zanimljiv momenat.

Dok su vozači uvežbavali vožnju kroz krivinu, kako bi postigli bolje vreme pri prolasku kroz nju, niotkuda se pojavio beli Porsche Cayman GT4, presekavši stazu brzom vožnjiom unazad.

NIKO NIJE VEROVAO DA "TESLI" OVO MOŽE DA SE DESI! Očigledno imaju ozbiljne probleme (VIDEO)

Uzrok incidenta, u kome niko nije nastradao, bila je rashladna tečnost koja je nekome iscurela na stazu. I dok su neki vozači to na vreme primetili i usporili na tom delu staze, vozač belog Caymana, to nije uočio na vreme.

Zato se automobil okrenuo na stazi, izleteo sa nje, a potom nastavio da se kreće u rikverc i "preleteo" je na izlasku iz krivine.

 

Pogledajte kako je to izgledalo iz kabine belog Porschea Cayman:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija