• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Slobodnadalmacija.hr

25.11.2015

10:40

SEVKINA SESTRA ZDENKA: Izdala je Hrvatsku, gde baš da se uda za Srbina!

Estrada

SEVKINA SESTRA ZDENKA: Izdala je Hrvatsku, gde baš da se uda za Srbina!

Podeli vest

Nismo bili na Severininom venčanju u Beogradu, kao ni na onom u Istri, demantovali su Zdenka i Zdravko Žunić, sestra i zet splitske pevačice, medijske napise o svojm prisustvu na obredima održanim u istarskim Balama i hotelu Crown Plaza u Beogradu

A Seve svekru poklonila ikonu

Dragan Kojić Keba proslavio je juče u krugu porodice slavu Svetog kralja Stefana Dečanskog, u narodu poznatu i kao Mratindan. Severina je tom prilikom poklonila svom svekru ikonu Stefana Dečanskog, koja se Kebi izuzetno dopala.
- Divna ikona. Najlepši poklon. Hvala, snajka - napisao je pevač na Tviteru.

Uzrujani zbog netačnih navoda u pojedinim medijima, objasnili su i razloge svoje javne reakcije.

- Iz pijeteta prema svojim rođacima i prijateljima, poginulim hrvatskim braniteljima, i poštujući marijanski katolički moral, ne odobravamo ovaj estradni cirkus. Čudno nam je kako je venčanje u crkvi, kojem takođe nismo prisustvovali, bilo u tolikoj tajnosti, a kako ovaj deo venčanja takođe nije ostao obavijen velom tajnosti. Pre nekoliko dana smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli, a estradni menadžeri objavljuju CD s ćiriličnim natpisom Severininog venčanja - rekli su za Slobodnu Dalmaciju ogorčeni Severinini sestra i zet.

- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su nad nama vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sada vode psihološki. Moja sestra odgojena je u hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela je menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću - rekla je Zdenka Žunić.

(VIDEO) SVADBA GODINE Pogledajte kako je Severina igrala uz pesmu svog svekra!

(FOTO) ZGRNULI SILNU LOVU Severina i Igor Kojić zaradili 250.000 evra na svadbi!

(FOTO) SAD JE STVARNO Pogledajte šta je Severina uradila na društvenim mrežama


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
badza

pre 8 godina

Pazi izjavu.Odrasla u moralnoj katolickoj porodici koja postuje marijanski katolicki moral.Morral gde su fratri i biskupi pedofili a njihovi pastori poput Seve snimaju pornice.Toliko o njihovom moralu.

Lala iz Banata

pre 8 godina

О ком хрватском моралу ова сестра прича? Оном од 2 цм изнад гузице..? ( Или испод - већ како окренеш "ствар"...)

rada1

pre 8 godina

ti si bolesna budala,urodjeni nacionalista,zalim te.koliko je srba pobijeno protjerano,zapaljeno im sve ,

sava

pre 8 godina

sa duznim pijetetom i Severina i Igor sestra i zet i svi njihovi latinicni prijatelji i rodjaci mogu da mi ga ... znate vec sta.\n

Provincijalac

pre 8 godina

Pobogu !!!  Kakva pacenica, kakva zalosna razmisljanja ?!?  Zao mi je te zene. Severini i Kojicu kapa dole. Vole se i to je to. Kome se ne dopada -  neka ne cita vesti o njima. \n

PERA

pre 8 godina

Pa i mi Srbi nepodržavamo isto to, isto mislimo kao i "braća" hrvati samo obrnutim redosledom

Vozd

pre 8 godina

I Milan Popovic je bio Srbin pa ne da se nisu protivili udaji za njega nego je cela porodica bila presrecna. Mozda zato sto je on bio milioner a ovaj mali i nema bas dubok dzep...

peki

pre 8 godina

dodji duso na par dana u Srbiju da isteramo to zlo iz tebe, a uteramo dobro!\n

dragan

pre 8 godina

Koliko znam, Severinina rođena sestra Marijana živi već dugo u Beogradu i ovde je i udata i ima dete, pa ne znam što se dotična rođaka toliko čudi. Nije im prvi put da se neko iz njihove "visokomoralne rimokatoličke " familije uda za mrske im Srbe.

Vule

pre 8 godina

A Jasenovac? Sram vas bilo olosi i djubrad ustaska.\n

HRVAT

pre 8 godina

Ovo su budalestine od Severinine sestre..sta ima menadzerska masinerija ako se Severina zeli da ..be sa nekim pa makar to bio i Srbin???nPa eto mi Hrvati kad je sve to tako ispalo prihvatit cemo ga za hrvatskog zeta...a vremenom ga mozda i pokatolicimo...n

Lala iz Banata

pre 8 godina

Не брини Хрваћане "не од лане" и не плачи, - вратиће се она на "своје"

Petar Pan

pre 8 godina

,,Pre nekoliko dana smo u Vukovaru sahranili prijatelja koji je bio povređen zbog ćiriličnih tabli ,, kaže zlatousta Zdenkica ... A i naš djed Ante se tako povrijedio 1941 dok je klao srpsku decu, jedno srpsko živinče se pomjerilo pa se djed posjekao po prstu... gadovi su ti srbi stvarno ...

glupasestra

pre 8 godina

Sestra je sestra, ja moju nikada ne bih izdala, bila bi uz nju sta god da odluci, a Vama je preca vjera od rodjene sestre, sram vas bilo, stidite se.

jope

pre 8 godina

severina i njene sestre-polusrpkinje srbina vuckovica iz like severinin sin-jedino musko u vuckovica u zadnje dve generacije otac srbin severinina sestra marijana- zivi u bg ceo zivot ima muza srbina i decu sto se cirilicnih tabli tice...sto ih rusite veliki demokrate a psiholoski rat-naravno srbi ce da vas kresu u mozak za vek i vekova jer nikad necete moci da shvatite to nesto sto srbin imade a kroasani konjusari vecite sluge nikad nece....

Tijana

pre 8 godina

Sestru volim jakoooo, ne bih je nikad povredila, nikad... Ni zbog cega...

trabant

pre 8 godina

Covek koji mrzi nikad nije opusten i sam uvek ga prati mrznja, mrznja ga uvek proganja, gnev i jed koji u sebi koji nosi su jaci od ljubavi. Na nasu i vasu zalost vi ste Srbi koji koristite srbski jezik vekovima. U sta verujete to je vasa religiozna potreba inace 2000 godina je jako mali period u vasioni kojoj svi pripadamo u sta ste pre Isusa verovali jer i onda ste valjda postojali? Po raskolu postali ste tako krvolocni u stvari to je samo prevelika mrznja, ako verujete u Boga onda verujte u cinjenicu da je Bog sve stvorio iz ljubavi a ne iz mrznje ma ko bio i kako izgledao hteli ili ne da ga takvog prihvatite.....ne mrzim vas al mi se gadite.

ljubisa

pre 8 godina

Zna ona dobro da je Srpkinja čistokrvna,jer joj je djed rodjeni bio četnički Vojvoda...

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija