• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

25.01.2016

12:59

RADA: Momir je mrtav za mene, poznat je javnosti samo kao moj bivši dečko!

Estrada

RADA: Momir je mrtav za mene, poznat je javnosti samo kao moj bivši dečko!

Podeli vest

Strasti između Rade Manojlović i njenog bivšeg dečka Momira Gajića, još uvek se nisu smirile! Iako su pevačica i košarkaški trener raskinuli pre par meseci, onu su nastavili da se prepucavaju preko medija. Prema rečima pevačice, njihova ljubav je prošlosti

Posle tri godine idilične veze, Rada i Momir Gajić nikako da se zaustave sa prepucavanjem. 

Momir je nedavno izjavio da je posle Rade shvatio zašto više nikada ne bi bio sa pevačicom poručivši joj da sve što je radila ide njoj na čast. 

Radi je tih priča dosta, i ona kaže da Momir Gajić za nju više doslovno ne postoji.

- Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao “bivši dečko Rade Manojlović- kaže pevačica.

VOLELI SE, PA SE PREPUCAVAJU! Radu Manojlović pogodile Momirove reči!

RADIN BIVŠI NAUČIO LEKCIJU! Momir Gajić: Moja lepša polovina neće biti pevačica!

MOMIR PRVI PUT O RASKIDU SA RADOM Ovako se osećao kada ju je video u spotu Milana Stankovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavica

pre 8 godina

Secam se kad je ova veza pocela, gledala sam na TV neku kao prorocicu koja je samouvereno rekla da od toga nema nista i da ce to puci za dve, tri godine najduze ali da Radu potom posle dve godine ceka sretan brak, e vidi da je pogodila za raskid, tacnije nije bilo pogadjanje nego tako odlucno receno a nadam se da ce i za dalje biti u pravu da uskoro zavrsi u sretnom braku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija