• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs

14.03.2016

23:08

IVAN IVANOVIĆ SE SKRASIO Voditelj u vezi sa mladom Nikolijom!

Estrada

IVAN IVANOVIĆ SE SKRASIO Voditelj u vezi sa mladom Nikolijom!

Podeli vest

Posle četvorogodišnjeg lutanja i traženja one prave, voditelj Ivan Ivanović (41) se konačno smirio i sreću pronašao u Nikoliji Radojević (26)

Iako su ga često povezivali sa gotovo svakom devojkom u čijem se društvu  našao tokom burnih kafanskih noći, Ivan Ivanović je posle razvoda tek nedavno shvatio da je jedina devojka sa kojom sebe vidi u budućnosti mlada Nikolija Radojević.

Facebook

-Njih dvoje se znaju dve-tri godine i uvek su među njima sevale varnice. u početku im je prepreka za nešto više od prijateljstva bila razlika u godinama, ali je Ivan mlad duhom, tako da su vrlo brzo tu barijeru prevazišli - priča dobro obavešten izvor "Blica" i dodaje: 

Kad god je u Nikolijinom društvu, Ivan se potpuno promeni. Poznato je da voli da bude glasan i da vodi glavnu reč, ali sa Nikolijom je drugačiji. Svi njegovi prijatelji su primetili promenu. Izgleda da mu  je veoma stalo do Nikolije i izgleda da se baš zaljubio.

Inače, Ivan se 2012.godine razveo od supruge Zorice jer, kako je pričao, jednostavno su im se putevi razišli, ali su ostali u odličnim odnosima.

Čak se i često viđaju zbog obaveza prema ćerki Staši.

Mlada Beograđanka koja je pomutila pamet voditelju druži se sa brojnim estradnim facama. Inače, ono što je je sigurno jeste da Nikolija muškaricama zaustavlja dah lepotom i savršenom linijom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZORICE SU ZAKON

pre 8 godina

Pitaj tvog ex tonca Ivane i vrati se mami tebe samo ona moze da voli.

cikakure

pre 8 godina

i ti si se usrecila pijandura cete oterati za dva dana

Lepi cane

pre 8 godina

Lepota,savrsena linija i" paciji kljun" sto bi rekao pokojni direktor RTS Aleksandar Tijanic.

Mile

pre 8 godina

Nikolija ili su ti svrake popile mozak ili ga uopšte i nemaš. Da stupiš u vezu sa pijancem kepecom i vrlo malo vaspitanim čoveka ako se kepec može nazvati čovekom. Raspitaj se zašto fa je bivša žena šutnula ko poslednji dronjak.

Jasminaa18

pre 8 godina

I tako mlada i zgodna pala na Ivana Ivanovica? Mora da je bilo"daj sta das"

Dragomir

pre 8 godina

ПИШИ ПРОПАЛО!Прво и прво прилично је припрост а друго и друго изем ти девојку коју интересује разведен човек са дететом.Ја сам у браку охохо деценија и баш не миришем те разведене!ОНОГ ТРЕНУТКА КАДА ПОСТАНЕШ МАЈКА ИЛИ ОТАЦ ЦЕО ЖИВОТ ИМА ДА ТИ БУДЕ ПОСВЕЋЕН ДЕЦИ!25 САТИ НА ДАН! Које,бре,зановетање и терање ината своме брачном другу!Чим моја Радојка падне у емотивно стање ја јој се извиним како имам посла у башти!И када је прођу бубице онда ме моли да дођем јер је скувала кафу!Па испржила оно а ту је и пиво.А ја се ребрим да сам још увређен.А увече,бато,опљунем у шаке ... Добро,баш не морам све да напишем!

miroljub

pre 8 godina

Jadna žena kraj takve ...........Neće dugo.

Mila

pre 8 godina

A sta joj tacno fali? Ne moze da bude "bas sa sav pamet" i u vezi sa.I.Ivanovicem.

Isidora

pre 7 godina

Ivan je mnogo Gin covek i ima dobro srce. Humor ga cini veoma atraktivnim. A vi sto mu zavidite pogledajte malo sebe.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija