• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

28.03.2016

18:45

DARA BUBAMARA PROŠIRUJE PORODICU: Ništa od vantelesne oplodnje, Milan i ja sami pravimo blizance!

Estrada

DARA BUBAMARA PROŠIRUJE PORODICU: Ništa od vantelesne oplodnje, Milan i ja sami pravimo blizance!

Podeli vest

Dara Bubamara najavljuje da će napraviti koncert u beogradskoj Kombank areni, posle kog će se aktivno raditi na potomstvu

Dara Bubamara, koja je došla u žižu medijske pažnje posle objavljivanje seksi slika, kaže da želi uskoro da zatrudni. Pevačica je zbog porno-skandala postala traženija nego ikada, pa je odlučila da napravi koncert u beogradskoj Kombank areni, ali ističe da će posle toga sa mužem Milanom Kesićem aktivno raditi na prinovi. 

NEMA VIŠE VRELIH FOTKI Dara Bubamara otkriva: Hoću da zatrudnim!


Dara je ubeđena da će tokom burnog seksa uspeti da naprave blizance.

Lako zatrudni
Priče da ne mogu da zatrudnim su budalaštine. Kada je Dara Bubamara poželela da ostane u drugom stanju, odmah joj se to i dogodilo. Što zacrtam, to i dobijem
Dara Bubamara

- Ja mog Milana obožavam i zna se da imam aktivan seksualni život. Čula sam da se priča kako idem na vantelesnu oplodnju jer ne mogu da zatrudnim, ali to su apsolutne budalaštine. Kada je Dara Bubamara poželela da zatrudni, odmah joj se to i dogodilo - kaže na početku razgovora uvek samouverena Dara Bubamara.

Pevačica je sigurna da će nositi dvojke, i to dečake.

- Želim da rodim još dva sina. U mojoj porodici ima predispozicija za blizance, tako da sam ubeđena da ću dobiti dvojke. Odlično podnosim trudnoću. Sa Kostom sam do devetog meseca nosila štikle. Ma tako će biti i sa blizancima. Montiraću se, sređivati, biću seksi mama - dodaje učesnica šoua "Tvoje lice zvuči poznato".

FALI JOJ VRELE AKCIJE! Dara: Zbog TLZP nemam redovan seks!

Želim da rodim još dva sina. U mojoj porodici ima predispozicija za blizance, tako da sam ubeđena da ću dobiti dvojke
Dara Bubamara

Ona objašnjava da će sa mužem raditi na prinovi tek kada napuni Kombank arenu.

- Ja što zacrtam, to i dobijem. Sada će se neki smejati, ali kada dobijem dva sina videće da ostvarujem sve želje. Napuniću pre toga Arenu. Odlučila sam da tamo držim koncert jer je to sada in. Moja želja je bila da pevam na Tašmajdanu jer je na otvorenom i veoma je lepo. Ali sam odlučila da idem u korak sa ostalima... Mora da pršti, da puno košta - dodaje pevačica kroz smeh.


Zacrtala sam da vozim "porše" ko Brena

Public

Dara Bubamara, objašnjavajući da u životu uvek dobije sve što poželi, prisetila se jednog primera iz detinjstva:
- Kada sam bila mala šetala sam Novim Sadom. Pored mene je projurila Lepa Brena u žutom "poršeu". Ona je tada bila u jeku popularnosti, snimala je filmove, cela bivša Jugoslavija je ludela za njom. Tada sam rekla mami: "Videćeš, i ja ću voziti 'porše' jednog dana. Biću megazvezda i uspešna kao Brena. Mama mi je rekla da ne letim visoko, ali ja sam ipak sve svoje snove ostvarila




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Petar Golemi

pre 8 godina

Deugarice Daro, ako te jednovremeno poduhvatee dva muska, vece su ti sanse za dvojke.....i još da snimiš radnju, gde bi ti bio kraj.......

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija