• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbija danas/Informer.rs

17.05.2016

21:39

(FOTO) BAŠ GA ZABOLE Ovo je Veljkova poruka Anastasijinim hejterima!

Estrada

(FOTO) BAŠ GA ZABOLE Ovo je Veljkova poruka Anastasijinim hejterima!

Podeli vest

I dok se više od 150.000 ljudi već danima šali na račun njegove rođene sestre Anastasije i proslave 18. rođendana, Veljko Ražnatović je mudro ćutao. Do sada

Mladi Ražnatović je na Instagramu danas objavio fotografiju na kojoj "pozira" u toaletu, ogrnut samo peškirom.

Interesantno je da mu ruka stoji na polnom organu, pa ne možemo da se ne zapitamo da li je to poruka hejterima koji na grupi "Kupovina poklona za Anastasijino punoletstvo" prozivaju njegovu sestru, ali i porodicu?!

(VIDEO) BAJKA POSTALA HOROR! Brutalne i surove internet šale na račun Anastasije Ražnatović!

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lenny

pre 7 godina

Pomisli neko od izbjeglica iz Sirije kad ono Veljko...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija