• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

01.06.2016

22:10

(FOTO) MALO LI JE?! Seka dobija 13.000 evra da se porodi u Beču!

Estrada

(FOTO) MALO LI JE?! Seka dobija 13.000 evra da se porodi u Beču!

Podeli vest

Pevačica Seka Aleksić ima pravo da dve i po godine od Austrije prima dečiji dodatak od 436 evra mesečno zato što ima prebivalište u ovoj zemlji

Folk zvezda Seka Aleksić dobiće čak 13.000 evra da se porodi Beču! Pevačica ima prijavljeno boravište u Austriji, pa će tačno dve i po godine moći da prima dečiji dodatak u iznosu od 436 evra mesečno.

Novac nije presudan

Prema Sekinim tvrdnjama, ona je odlučila da se porodi u Beču jer želi da izbegne medijsku pažnju, mada ni ovaj finansijski dodatak nije za zanemarivanje.

Informer

- Sve žene koje imaju boravište na teritoriji Austrije primaju novčanu naknadu posle porođaja. Nije važno da li su zaposlene, nezaposlene, studentkinje... Seka je prijavljena u Beču, tamo plaća porez i baš kao i ostale žene, ima zakonsko pravo na dodatak. Ja verujem da će ga ona iskoristiti - otkriva dobro obavešten izvor Informera.

Pevačica mora da se bakće s papirima

Da bi Aleksićeva ostvarila ove beneficije, moraće da se bakće s papirologijom. Ona bi posle porođaja trebalo da ode u socijalno i preda zahtev uz izvod iz knjige rođenih za bebu, kao i svoj pasoš i vizu. Ni to što nema austrijsko državljanstvo neće je omesti da ostvari ovo pravo, pošto je prijava boravišta dovoljna.

On kaže da pevačici novac nije bio od presudnog značaja kada je birala gde će se poroditi.

(FOTO) ŠARENO I VESELO! Ovako izgleda Sekina kuća za vreme praznika!

- Seka je odlučila da se porodi u Beču zbog odličnih uslova u tamošnjim porodilištima, ali i da joj paparaci ne bi upadali u apartman. Možda nekome zvuči čudno, ali ona ne voli preteranu medijsku pažnju. Naravno da niko nije gadljiv ni na novac, ali je za nju ta cifra od 13.000 evra zanemarljiva. Pa ona u humanitarnim akcijama pokloni mnogo više... - tvrdi naš sagovornik.

 

Radi do avgusta

Prema njegovim rečima, pevačica se trudi da sada napravi što veći štek kako bi, kada u oktobru rodi sina, mogla što duže da se odmara od posla.

- Posle porođaja je odlučila da napravi dugačku pauzu. Ona je godinama priželjkivala to dete i želi maksimalno da mu se posveti. Distanciraće se maksimalno od estrade, gostovanja po emisijama, nastupa. Zato je odlučila da sada radi sve do avgusta. Mislim da će poslednji put pred porođaj pevati 10. avgusta u Budvi i onda putuje u Beč. Ona je sve to tako natempirala da bi zaradila dovoljno novca kako bi kasnije mogla neometano da uživa. Želi da odvoji novac kojim će finansirati i povratnički album. To nisu male pare. Samo na pesme i spotove spiska preko 100.000 evra - tvrdi naš sagovornik.

Informer

Seksi trudnica uživa u Španiji

Seka, koja trenutno uživa sa suprugom Veljkom u španskom gradu Marbelji, pokazala je da i trudnice mogu i te kako da budu seksi. Ona je obukla bikini, preko kog je nosila svilenu haljinicu za plažu, ispod koje se nazirao trudnički stomak. Fotka je odmah izazvala raspravu među njenim fanovima koji su joj zamerili što trudna nosi štikle.

 

 

(FOTO) BEBA RASTE! Seka Aleksić pokazala trudnički stomak!
 

 

 

 

 

Informer



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
goca

pre 7 godina

Ajd nemojte da lazete , deciji je mesecno 198? toliko svi dobijaju zasto bi bas ona dobijala vise zivim u becu i imam dvoje dece?

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija