• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

09.07.2016

16:44

SAŠA POPOVIĆ ODLOŽIO FINALE ZVEZDA GRANDA! Evo kad ćemo dobiti novog pobednika

Estrada

SAŠA POPOVIĆ ODLOŽIO FINALE ZVEZDA GRANDA! Evo kad ćemo dobiti novog pobednika

Podeli vest

Superfinale Zvezde Granda koje je bilo zakazano za 13. jul u Sarajevu pomereno je za dva dana i održaće se u petak 15. jula

Iako je prva informacija bila da neće doći do odlaganja superfinala, Grand produkcija je poslala novo saopštenje u kojem obaveštavaju da će, zbog afirmacije dobre muzike i dobrih međunacionalnih odnosa, superfinale biti održano u petak 15. jula u Zetri.

SAŠA POPOVIĆ IDE RANO NA SPAVANJE: Jedino Mariji Šerifović kasno pišem poruke!

 - U interesu dobrih međunacionalnih odnosa, u cilju afirmacije muzike i podrške mladim i talentovanim ljudima čelnici Grand produkcije, kao i ćelnici grada Sarajeva došli su do zajedničke odluke da se finale Zvezde Granda zakazano za 13. jul, pomeri za dva dana i nesmetano održi 15. jula u 'Zetri. Do ove odluke došli smo pošto su se razmotrili svi uslovi, koji garantuju bezbednost svih učesnika, ali i posetioca muzičkog spektakla. Grand produkcija napominje da je jedini interes muzika, koja ne poznaje granice, nacionalnu i versku pripadnost, te nas shodno tome raduje superfinale, koje će održati u Sarajevu -  javili su iz Grand produkcije.

Svi koji su već kupili karte one će važiti za  petak 15. jula, kada će se dobiti novi bobednik Zvezde Granda.

BIRAJ, ŠLJOKANJE ILI GRAND! Saša Popović ucenio Darka Lazića!

Podsetimo, posle objavljivanja informacije da će takmičenje "Zvezde Granda" biti održano u Sarajevu 13. jula, digla se prašina u javnosti jer je finale zakazano dva dana posle obeležavanja 21. godišnjice stradanja muslimana u Srebrenici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cccc

pre 7 godina

Popović i tako ne vidi ništa drugo osim para a za obraz i tako ne brine jer ga nema.

Baki

pre 7 godina

Mada tokom ovogodišnje sezone nije bilo pomena o tome gde će se održati finale, pažljivi pratioci su znali da je za finale prošle godine opcija bila Sarajevo i Skoplje i pošto je održano u Skoplju dalo se pretpostaviti da će ovogodišnje biti u Sarajevu što se takođe moglo naslutiti po popustljivim kriterijumima prema kandidatima iz federalnog dela Bosne dok su svi kandidati iz Republike Srpske počišćeni pa i u pretposlednjoj emisiji dečko iz Bijeljine, Milan Stojčinović kome se žiri divio, Šaban ga stalno predviđao za finale i odjednom ispade, što je bio siguran znak da će finale biti u Sarajevu.

dusan

pre 7 godina

Ovo je bezveze svako organizuje sebi pa nek pravi kad hoce. Samo mi guramo to zajednistvo a svi oni po potrebi uzimaju samo ono sto im odgovara

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija