• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

15.08.2016

10:07

(FOTO) BESNA NA JAVNOST! Nina Morić: Vi pričate o kidnapovanju, a onda sam ja luda?!

Estrada

(FOTO) BESNA NA JAVNOST! Nina Morić: Vi pričate o kidnapovanju, a onda sam ja luda?!

Podeli vest

Hrvatska manekenka Nina Morić zabrinula je celokupnu javnost kada je objavljeno da je u toku potraga za njom i njenim verenikom Luiđijem Marijom Fabulosom

Pošto majka njenog verenika Luiđija Marija Favolosa, nije uspela duži vremenski period da s njima stupi u kontakt ona je objavila potresnu poruku na Fejsbuku u kojoj moli za pomoć.

Nedugo posle toga oglasila se i manekenka. Ona je njenom profilu na ovoj društvenoj mreži okačila veoma zbunjujuć video, u kojem se slabo vidi, priča zbunjeno i tiho, dok drži ruke na leđima. Cela atmosfera u tom snimku navela je javnost da pomisli kako je kidnapovana.

(VIDEO) NINA MORIĆ VEZANA ZA STOLICU! Manekenka objavila zabrinjavajuću video poruku!

Umesto da ceni zabrinutost javnosti Nina je pobesnela, a onda napisala i ogorčen status na Fejsbuku na tu temu.

- Objavila sam video u kojem govorim da sam odlično, a nisam morala to da uradim, pošto su moj sin, i svi bliski ljudi sa mnom u ovom trenutku. Držala sam ruke iza leđa, jer je to moja navika oduvek, i umesto da mi se zahvalite, vi pričate o kidnapovanju. I onda sam ja luda, a vi niste - napisala je Nina i dodala da je njena svekrva imala pogrešan broj telefona.

NESTALA NINA MORIĆ?! Potraga za Hrvaticom i njenim dečkom, porodice mole sve koji znaju nešto da im jave!

Međutim, kao da je ta ogorčenost nije dugo držala, pa je odlučila da malo spusti loptu, jer je nedugo posle toga objavila sliku sa sinom, u čiji je opis samo kratko napisala da joj je žao što se nije javila.

- Žao mi je što se nisam javila, bila sam u društvu.

 

Фотографија корисника (@nina__moric) дана 14. Авг 2016. у 7:40 PDT

(FOTO) NINA MORIĆ POTPUNO GOLA U KREVETU! Manekenka pokazala kako se oporavlja od operacije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ponty

pre 7 godina

Za tebe se odavno zna da si psihic i da ti nema pomoci. Ovo samo to potvrdjuje.\n

MAKSI

pre 7 godina

Što je najbolje tetak joj je poznati doktor za liječenje ovisnika o drogama i alkoholu Slavko Sakoman. Prije par godina nakljukala tabletama,kaže on nedugo, bila je nezrela prošlo je to.Eto kako je zrela žena od 40 godina! Zar je Talijanka imala pogrešan broj i od sina,kako tako odjednom sin ima pogrešni broj?Budale jadnoj ženi priuštile pakao zato što im se nije dalo javljati na telefon!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija