• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Stars/informer.rs

23.09.2016

19:13

NEVOLJE U RAJU Severini i Igoru ne cvetaju ruže u braku!

Estrada

NEVOLJE U RAJU Severini i Igoru ne cvetaju ruže u braku!

Podeli vest

Iako Severina Kojić svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje da uživa u braku sa sinom Dragana Kojića Kebe, izgleda da nije sve tako bajno

Severina je navodno ljuta na Igora jer nema stalan posao, već živi na njen račun.

- Severini smeta to što je Igor u poslednje vreme besposlen, dok ona ima brojne nastupe i finansijski je potpuno samostalna. Želi da i njen muž zarađuje za život. Posebno je nervira to što mnogi pričaju da se Igor dobro oženio i da zbog toga ne mora ništa da radi. Severina hoće svima da dokaže da je njen muž i te kako koristan i zbog toga od njega traži da hitno nađe posao - priča izvor "Starsa" i dodaje da i Severininoj majci Ani smeta što joj je zet besposličar.

- Otkad se Seve udala, majka ju je savetovala da od muža ne pravi papučara, već sposobnog muškarca. Svako malo joj prebaci što Igor ništa ne radi i što mu je jedino zanimanje Severinin muž! Ona ne želi da njen zet bude bebisiterka i nosač torbi dok njena ćerka peva. Ana mnogo voli Kebinog sina, smatra da je on kvalitetan dečko, ali mu fali posao. Severina odlično zarađuje i mogu oboje da žive od njenih nastupa, ali mu je, s druge strane, poručila da je krajnje vreme da i on nađe posao - završava izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Полако нестаје "МЕД"... - са врха "каце"...топи се....?!

dejan

pre 7 godina

neka se zaposli na gradilistu Beograd na vodi... kao tesar ili armirac...\n

biber

pre 7 godina

Pa ne moze tek tako da radi kao tesar i tu treba znanje

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija