• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo!

18.10.2016

09:12

BAKA MILOŠA TEODOSIĆA: Unuk mi je srećan, a snajka Anastasija mi je vrlo lepa!

Estrada

BAKA MILOŠA TEODOSIĆA: Unuk mi je srećan, a snajka Anastasija mi je vrlo lepa!

Podeli vest

Božidarka Trifunović, baka košarkaša Miloša Teodosića, prvi put za priča o njegovoj vezi sa Anastasijom, ćerkom folk dive Svetlane Cece Ražnatović

Iako joj unuk retko priča o devojkama, baka kaže da je novine obaveste o njegovom emotivnom statusu, pa tako Miloša dovedu pred svršen čin.

Tako je bilo i ovog puta, pa je baka iz novina saznala za vezu svog naslednika i Cecine male.

Predviđajući da će baka da se pohvali novom snajkom u Valjevu, Miloš joj je skrenuo pažnju na to da ne priča mnogo o toj vezi.

 - Saznala sam iz novina celu priču - priznaje Miloševa baka po majci i bez obzira na veto koji joj je unuk postavio, otkriva da je zadovoljna novom snajkom.

 - Miloš je veoma srećan, a snajka mi je mnogo lepa - ponosno i sa osmehom nam je rekla Božidarka, a onda se setila šta je obećala unuku i da bi on zbog ovog razgovora mogao da se naljuti.

(VIDEO) NA MAJKU! Anastasija zapalila Instagram: peva JOŠ NEOBJAVLJENU PESMU - bez muzike!

  - Ne smem više ništa da vam kažem jer mi je Miloš zabranio da pričam o njegovom ljubavnom životu -  priznala je košarkaševa baka, a onda brzo promenila priču.

 - Znate, Miloš uvek koristi pauzu da dođe kod mene. Uvek kada je u Valjevu, on boravi kod mene u kući. Međutim, ne priča mi mnogo o devojkama, pa tako ni ovaj put nije bio rečit - priča Božidarka, koja se uželela unuka, koji ovu sezonu igra u Moskvi.

 - Retko me posećuje zbog poslovnih obaveza. Možda jednom ili dvaput godišnje dođe kod mene, kada mu se ukaže prilika. Ponosna sam na njega i skupljam sve članke o njemu koji izađu u novinama - završava priču  Teodosićeva baka, koja unuku želi sve najbolje, ne samo kada je reč o terenu već i u ljubavnom životu.


Božidarka ne krije da jedva čeka da joj unuk dovede snajku u Valjevo, kako bi se upoznale.

Podsetimo, u javnosti je pre nekoliko dana odjeknula vest o vezi kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića i Anastasije Ražnatović. Cecina ćerka i sportski zavodnik u vezi su već dva meseca, a Anastasija je već posetila Miloša u Rusiji. Kako smo već pisali, Teodosića je upoznala i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, pa bi bio red i da Miloš svoju dragu odvede u Valjevo kod bake Božidarke.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vukica

pre 7 godina

Ima snajka da mesa bako uz zuke pesme Sase Matica.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija