• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić

21.10.2016

22:01

(FOTO) ŽDERE, NA KARIJERU NE MISLI: Ani Nikolić brat otkazao nastupe jer je DEBELA!

Estrada

(FOTO) ŽDERE, NA KARIJERU NE MISLI: Ani Nikolić brat otkazao nastupe jer je DEBELA!

Podeli vest

Marko Nikolić se ozbiljno posvađao sa sestrom zbog toga što kuburi s viškom kilograma, uplašivši se da će im vlasnici klubova smanjiti honorar zbog njenog izgleda
Public

Brat i menadžer Ane Nikolić Marko otkazao je sve njene nastupe zato što se enormno ugojila. Kada joj je, besan, saopštio tu odluku, Ana se smrtno uvredila, te se posvađala s njim na krv i nož.

Marko, međutim, nije hteo da popusti jer je svestan da mu Anin izgled, između ostalog, donosi novac, pa je pevačica morala da mu se povinuje.

(FOTO) LJUBAV PONOVO CVETA: Rasta kupio Ani psa od 7.000 evra!

Anu poredili sa Stojom

Public

Ana Nikolić je i ranije vodila bitku sa viškom kilograma. Ona se u toku stvaranja albuma "Labilna" toliko ugojila da su je često mešali sa njenom koleginicom Stojankom Novaković Stojom. Fanovi nisu mogli da veruju da je nekadašnji seks-simbol estrade dozvolio sebi da se toliko zapusti. Ana je pokušavala da sakrije kilograme, ali i sa raznim steznicima salo je kiptilo na sve strane.

Ana zbog kilaže ne izlazi iz stana, pokušava da smrša

- Ana je sklona gojenju, a u poslednje vreme nije vodila računa o ishrani i nije vežbala. Kada su se Rasta i ona vratili iz Meksika sa medenog meseca i kad je Marko video koliko se ugojila, potpuno je poludeo. On smatra da osim pevanja njegova sestra dobija dobar honorar i na račun svog izgleda. Kada mu je nekoliko vlasnika pojedinih klubova skrenulo pažnju na pevačicin izgled, on se razbesneo jer se uplašio da više neće biti toliko tražena - započinje izvor blizak porodici Nikolić, i dodaje:

- Posle brojnih kritika upućenih na račun Aninog izgleda, Marko je rekao sestri da započne rigoroznu dijetu i da se što pre "dovede u red". Kada se ona oglušila o njegove reči, odlučio je da joj otkaže sve nastupe - nastavlja priču naš izvor.

Kada je Nikolićeva videla da je Marko zaista to učinio, napravila je skandal.

Ana je počela da histeriše, da preti, da plače... Marku je svašta rekla, izvređala ga, ponovila mu nekoliko puta da je više ne zanima u životu

- Ana je počela da histeriše, da preti, da plače... Marku je svašta rekla, izvređala ga, ponovila mu nekoliko puta da je više ne zanima u životu, da joj se ne obraća. Bila je van sebe.
Pošto nije znala šta da kaže fanovima, koji su se radovali njenim nastupima, smatrala je da je najbezbolnije da saopšti da su nastupi otkazani zbog zdravstvenih problema, koje je navodno imala.
- Videvši da nema kud, rešila je da posluša brata. Počela je da vodi računa o tome šta jede i da intenzivno trenira. Marko ju je toliko ubio u pojam istinom koju joj je sasuo u lice da je ona čak rešila da nikud ne ide. Jedini izlasci iz stana su joj do teretane i nazad
- tvrdi izvor.

Ana i Marko su se pomirili nakon što je pevačica spustila loptu, te će nastaviti da nastupa čim se dovede u red, a kako Informer saznaje, intenzivno radi na svojoj liniji.
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija