• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf/informer.rs

05.11.2016

15:02

OPLJAČKANA LEPA LUKIĆ U ŠOKU: Odneli su mi MILION I SVE KARTICE!

Estrada

OPLJAČKANA LEPA LUKIĆ U ŠOKU: Odneli su mi MILION I SVE KARTICE!

Podeli vest

Pevačica je veoma potresena i u šoku nakon pljačke

Pljačkaši su iskoristili kuku kako bi se spolja domogli terase, preko koje su ušli u stan, koji se nalazi na prvom spratu u naselju Žarkovo.

Za to vreme je kraljica narodne muzike spavala u svojoj sobi i nije ni slutila da se odvija prava drama u ostalim prostorijama.

- Nemojte me ništa pitati, pritisak mi je 200 sa 100, Hitna pomoć mi je tu, ja ne mogu sad da govorim. Sve su mi uzeli, sve pare, sve kartice - kazala je uznemireno Lepa Lukić za Blic.

Ukrali su joj sve kartice i lična dokumenta. milion dinara i 1.600 evra, kao i srpski i kanadski pasoš.

Pevačica je veoma potresena i u šoku.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sasA

pre 7 godina

Strasno!!! Zaista nema druge reci kojom se moze opisati sta se sve desava i ko sve nije na udaru. Podrska umetnici Lepi Lukic, da izdrzi ovaj udarac. Nije joj lako, svi koji su ikada bili u slicnoj situaciji znaju kakav je to osecaj neosecati se sigurnim u svojoj kuci. Neka samo misli da ona nije povredjena, a to je najbitnije. Ko je znao i mogao zaraditi materijalna dobra koja su nestala, ucinice to isto opet. A bednici koji pljackaju neka novac trose na lekove!!!

nada

pre 7 godina

Opet ce Lepa na kocki zaraditi- gde je problem !!!!!!!!!!! Kako bas samo to kao da su znali gde stoji???????????

Slavko

pre 7 godina

Za par dana stize nacionalna i kanadska penzija pa pravac KOCKARNICA IMA ZA 10 MINUTA SVE DA POVRATI ,

deda Raša

pre 7 godina

Kako doslo, tako i otislo. Sreca ne dolazi sama, nju prati verna joj sluga nesreca. Sad pravac u snajke, mozda se i udas.

s500

pre 7 godina

Razmišljao sam dugo o ovom slučaju i ne mogu a da ne kažem poznajuci Lepu da je za ovo sama kriva.Posle toliko zaradjenih i na razne nacine potrosenih para,mogla je bar jedan alarm da kupi kad vec cuva lovu kod kuce.To ce sigurno sad da uradi ali prekasno.

milan

pre 7 godina

UKINUTI NACIONALNU PENZIJU ESTRADI...............

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija