• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pulsonline.rs/informer.rs

29.11.2016

15:47

LUDILO MOZGA! Razgovor Mirka Šijana sa majkom Gocom na OČEVOM GROBU!

Estrada

LUDILO MOZGA! Razgovor Mirka Šijana sa majkom Gocom na OČEVOM GROBU!

Podeli vest

Juče se navršilo 17 godina od ubistva boksera Zorana Šijana, muža pevačice Goce Božinovske

Ona je s ćerkom Zoranom i sinom Mirkom na groblje došla oko dva sata posle podne, a tri sata pre njih pojavila se Zoranova majka Milica s ćerkom i prijateljima, piše Pulsonline.

- Eh, moj Zorane, da mi je samo da me vidiš kako se mučim s našom decom. Uopšte me ne slušaju. Mirko je opet izgubio jaknu i evo došao ti je na grob maltene go. Zima je, a on se šeta bez jakne, a tri sam mu kupila. Izađe u provod obučen, a vrati se go - pričala je Goca.

Mirko je imao opravdanje.

- Ćale, ne znam gde sam je ostavio. Tvoj prijatelj Limun mi je kupio original jaknu i nju sam izgubio. Šta da radim, sav sam na tebe, a majka ko majka, samo nas grdi. Kaže: "Ja sam vas rodila, ja ću vas i ubiti" - šalio se Šijanov naslednik na grobu svog oca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nele011

pre 7 godina

Da li je moguce...pa jel ovo za novine....polako postajete pink novinarska verzija...

nada

pre 7 godina

Dosta je bilo naslova o deci ciji su roditelji kriminalci !!!!!!!!! Pisite o uspesnoj deci koja iako gladuju bore se i skoluju ili o deci koja su neko i nesto postala svojim trudom i radom bez pomoci roditelja . Gocinom sinu i slicnim njemu nema pomoci !!!!!!!!!!

mICH

pre 7 godina

mali debilko, sta ce mucenik, umislio da je krimi faca...

skorpion47

pre 7 godina

A postoji li ludilo dupeta ili nečeg drugog, kad ste već stavili ovaj naslov?

vera

pre 7 godina

Kada bi mogao tata da se digne iz groba da vidi ovu debilnu facu vratio bi se odmah ili bi ga ubio da se takav retard ne mnozi. Nikad za hiljadu zivota ovaj skot nemoze biti zestoki momak nego jajara

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija