• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. P. - A. M.

03.01.2017

09:11

STANIJA: Bila sam baš NEVALJALA DEVOJČICA prošle godine!

Estrada

STANIJA: Bila sam baš NEVALJALA DEVOJČICA prošle godine!

Podeli vest

Stanija Dobrojević priznaje da tokom 2016. nije bila fina, pa se zato i nije nadala da će joj Deda Mraz doneti poklone. Za sve se, kako kaže, izborila sama, a tako je i sama sebe obradovala za praznike

 

Ko o čemu...
Gledam neke devojke i žene zakopčane do grla, koje stalno pričaju o nekom poštenju, morališu i sigurno će sada reći da su bile dobre devojčice, a o moral se nisu ni očešale
Stanija Dobrojević

Novopečena pevačica Stanija Dobrojević priznaje da je bila baš nevaljala u 2016. godini. Zgodna starleta kaže da se zbog toga nije ni nadala novogodišnjim poklonima od Deda Mraza, već tvrdi da se sama preznojila da bi sebi obezbedila sve što poželi.

Kako kaže, ionako joj novac i pokloni nikada nisu padali sa neba:

- Priznajem, bila sam nevaljala tokom prošle godine. Slikala sam se golišava, šetala sam po zimi bez brushaltera i veša, pa me zato Deda Mraz sigurno zaobišao. Poznato je da on ne donosi poklone bezobraznim devojčicama, ali nema veze, već sam navikla. Nikada mi ništa nije padalo sa neba, pa tako ne očekujem ni da će sada poklon pasti iz njegove kočije - iskrena je Stanija.

Za Novu godinu uzela 10.000 evra

Stanija je u novogodišnjoj noći pevala u jednom austrijskom klubu. Novopečena pevačica je za noć uzela čak 10.000 evra, i to unapred. Od kada je pronašla novo zanimanje, bivša starleta mlati veliku lovu, na kojoj mogu da joj pozavide i pevačice koje su mnogo duže na sceni.

Ona ipak mora da napomene da bi volela da sve devojke budu nevaljale kao ona:

- Moj najveći greh je što ne volim da sam stalno obučena. Zgodna sam, mlada, lepa... Kada ću uživati u svojoj mladosti, ako ne sada. Sa druge strane, gledam neke devojke i žene zakopčane do grla, koje stalno pričaju o nekom poštenju, morališu i sigurno će sada reći da su bile dobre devojčice u 2016. godini, a o moral se nisu ni očešale. Zato mi je i lepše da u toj podeli uloga ja budem nevaljala devojčica.

Stanija kaže da ipak nije ostala bez poklona, jer će, kako kaže, sve što poželi sebi kupiti sama:
 

Moj najveći greh je što ne volim da sam stalno obučena
Stanija Dobrojević

- Radim, pevam, slikam se, zarađujem novac. Srećna sam što mogu sebi da priuštim sve što poželim. Našla sam čak i seksi Deda Mraza, mog dečka koji mi ispunjava sve one želje koje novcem ne mogu da se kupe. Tu je da me mazi, pazi, ljubi, grli, ugreje kada je hladno, da mi prvi poželi sve najlepše za praznike. On nije iz Srbije, ne viđamo se kada sam u zemlji. Njega ću zauvek kriti od javnosti, jer ne želim da bilo ko piše i priča o našoj vezi. Nikada neću dozvoliti da nas slikaju zajedno, ali sam zato pristala da se slikam sa ovim zgodnim manekenom Markom. I moj momak je seksi kao ovaj naš Deda Mraz, samo što je on poželjniji, jer ne može svako da ga vidi.

POGLEDAJTE GALERIJU, NEĆETE SE POKAJATI: 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 7 godina

Pazi dobio si negativni. To je ili Stanija ili neka vatreni obozavalac. Nisam znao da ih ona ima.

PERA

pre 7 godina

tI SI LUTKO SVE DRUGO NEGO DEVOJCICA ,A JOS JE SMESNIJE STO SEBE NAZIVAS MLADOM DEVOJKO, ti si bre vec matora sa 30 I kusur godina.TI MOZES DA BUDES MAJKA MLADIM DEVOJKAMA OD 16,17 GODINA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija