• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Badjuk

03.01.2017

14:58

SEVERINA: Što svi kukaju na 2016? Meni je bila NAJBOLJA!

Estrada

SEVERINA: Što svi kukaju na 2016? Meni je bila NAJBOLJA!

Podeli vest

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu za najluđu noć nastupila je na Gradskom trgu Vladimira Kosare u Baru

Mnoge njene kolege bile su začuđene što je odabrala ovaj mali primorski grad na rubu Crne Gore, ali Seve je imala spreman odgovor na to:

promo

- Pre dve godine sam u okolini Bara snimala spot za pesmu “Generale” i moram reći da sam se jako iznenadila koliko je Bar lep i divan gradić. Jako sam sretna što sam bila tamo. Mislim da je Bar imao najbolji doček Nove godine. Moja radost je još i veća jer sam tu prvi put pevala - rekla je Severina o svom nastupu.

Godinu za nama punila je novinska članke pričama da ima problema sa glasnim žicama, da se povukla iz javnog života jer planira proširenje porodice, Severina kaže da već dugo novine uopšte ne čita.

(FOTO) ŠLIC DO GUZE, GRUDI JEDVA PREKRIVENE! Severinino praznično izdanje oduševilo fanove!

- Ja ne čitam novine već pet godina. Jedna moja koleginica se puno ranije ‘isključila’. Kad sam shvatila da ona super živi, neopterećeno time što se piše, onda sam odlučila da i ja to uradim. Toliko toga krivoga napišu da ljudi uopšte ne mogu stvoriti pravu sliku, a mislim da ima puno boljih knjiga i filmova na koje bi mogli potrošiti vreme - kazala je Seve.

Prošla godina je, kako kaže, za nju bila dobra I vrlo samouvereno poručila da je ona dominirila 2016.godinom:

- Čujem da se mnogi žale na 2016. ali ne možete u svakoj godini imati sve. Meni je, mogu reći ova godina bila najbolja! Imam svog čoveka uz sebe. Uživala sam sa detetom, svojom porodicom… imali smo puno koncerata. Godina je bila perfektna - kazala je popularna pevačica.

Promo

Novi album je skoro gotov. Snimila je četiri spota, a u januaru planira još dva.

SEVERINI UGROŽENA KARIJERA! Pogoršalo joj se zdravstveno stanje, morala na hitnu operaciju!

- Skupljala sam pesme dvije godine. Nakon albuma "Dobro došao u klub" izdavala sam singlove "Uno momento", "Generale", "More tuge"… Međutim, one se neće naći na ovom albumu. Odlučila sam da budu sve nove pesme. Birala sam ih kao i uvek, po vlastitom instinktu i nahođenju. Neke, koje su mi se na početku svidele, u međuvremenu otpale su. Mislim da je to najbolji put do dobrog albuma, kad pesme koje imaš odstoje, pa ostanu one koje ti se sviđaju i nakon godinu dana - opisala je svoj novi album.

Promo

Ovom prilikom je svim svojim obožavaocima uputila lepe želje za Novu 2017.godinu:

- Želim svima dobro zdravlje i mir u srcu, i da sve što je bilo loše ostave u 2016. jer samo sa pozitivnim razmišljanjem će doći pozitivne stvari - poručila je popularna Seve.

MILAN POPOVIĆ VAN SEBE: Severina je nestala, već mesec dana ne dolazi po sina!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 7 godina

Браво - Снајка.....Врло лепо од ... - тебе...! Добро-дошла у Србију....- земљу .... "птица" - певачица...!!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija