• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

04.01.2017

13:04

ŽELI DA SE OSTVARI U ULOZI OCA! Saša Kovačević: Bio bih odličan tata!

Estrada

ŽELI DA SE OSTVARI U ULOZI OCA! Saša Kovačević: Bio bih odličan tata!

Podeli vest

Jedan od najpopularnijih mladih pop pevača na našim prostorima Saša Kovačević u poslednje vreme često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima pozira sa bebama, a sada je iznenadio sve kada je priznao da je spreman da se ostvari u ulozi oca

On tvrdi da bi bio odličan otac.

- To bi mi došlo kao nešto potpuno prirodno. Naravno, želeo sam prvo da se ostvarim u okviru svoje profesije, tako da zbog toga nisam žurio sa tim. Ali kad bi se desilo i kad god da se desi, dobrodošlo je. Ja obožavam decu i volim kada u mom okruženju ima dece. Imam mnogo prijatelja koji imaju decu, koju mnogo volim i ta ljubav je obostrana. Njihov sam veliki fan. To što ste videli na Instagramu su dva mala Kubanca koji su mi bili preslatki, i poželeo sam da se slikam sa njima - kaže Saša. 

Inače, Kovačveić je privukao dosta pažnje kada je objavio tu sliku uz komentar da će se u trenutku kada postane otac sigurno kajati što to nije postao ranije.

ŽELI DECU! Saša Kovačević: Kajaću se što ranije nisam postao otac!

U poslednje vreme u medijima se spekuliše da je pevač raskinuo četvorogodišnju vezu sa studentkinjom Jovanom Jocić, međutim on i dalje odbija da govori na tu temu.

Instagram

- Što se Jovane tiče, na priče o našoj vezi sam stavio tačku. Spekulisalo se o tome da li smo zajedno, da li više nismo. Ja nisam želeo o tome da pričam. I neka tako i ostane. Za sada ne razmišljam na temu dece i nemam u planu ženidbu još uvek, ali takve se stvari nikad ne znaju. Ako se desi ove godine, i to je okej.

NEKA PEVA, AKO JOJ SE PEVA! Saša Kovačević o Stanijinoj muzičkog karijeri!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija