• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer.rs

12.04.2017

09:52

ANA NIKOLIĆ: Nadala sam se da ću imati mučnine i da neću moći TOLIKO DA ŽDEREM!

Estrada

ANA NIKOLIĆ: Nadala sam se da ću imati mučnine i da neću moći TOLIKO DA ŽDEREM!

Podeli vest

Ana Nikolić za manje od dva meseca trebalo bi da se porodi, ali to je ne sprečava da i dalje bude aktivna i obavlja sve dnevne aktivnosti

Pevačicu smo juče sačekali ispred studija za šminkanje, gde je stigla oko deset sati kako bi se spremila za snimanje emisije „Ja imam talenat“. Primetili smo da se Ana malo više ugojila, što i nije čudno s obzirom na to da je u sedmom mesecu trudnoće. Iako je pevačica kod šminkera stigla u zakazano vreme, proces je malo duže potrajao, pa je ona morala da napravi kratku pauzu za užinu.

(VIDEO/FOTO) ANA NIKOLIĆ VEĆA I TEŽA NEGO IKADA! Pevačica se zapustila u trudnoći!

Posle sat vremena izašla je na terasu, gde je pojela bananu i proćaskala s radnicama salona, a onda se ponovo vratila unutra. Tek nakon tri sata je krenula za Šimanovce.


- Izvinite, nemam vremena za izjave. Neki drugi put ću vam izaći u susret -  poručila je Ana, koja je nedavno izjavila da je svesna da se u trudnoći mnogo ugojila.

DROGERAŠU JEDAN, SRAMI SE! Fanovi isprozivali Rastu: Ana će ti roditi KRALJA KOKAINA!

- Ne zamišljam sebe sada sa 100 kilograma u venčanici. Osećam se sjajno kao trudnica, nemam mučnine, zbog čega mi je iskreno malo i žao jer imam mnogo dobar apetit. Nadala sam se da ću ih imati i da neću moći toliko da žderem, ali ništa od toga - rekla je Ana i dodala da se Rasta već ponaša kao tata:


- On je potpuno u ulozi, ja mislim da se on više oduševio od mene. Ovako sebe komentarišem: „Kol‘ko sam debela“.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija