• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Jovanović

21.04.2017

20:15

KARLEUŠA FOLIRANT: Hvali se da je vegan, a jede ribu, jaja i sir!

Estrada

KARLEUŠA FOLIRANT: Hvali se da je vegan, a jede ribu, jaja i sir!

Podeli vest

Jelena Karleuša tvrdi da konzumira samo voće, povrće i žitarice, a onda se ispali i objavi fotografiju na kojoj klopa gambore i lososa

Jelena Karleuša, koja stalno ističe da je veganka, ipak jede meso! Članica žirija emisije "Zvezde Granda" uzburkala je javnost kad je nedavno tokom boravka u Istanbulu sa suprugom Duškom Tošićem uživala u plodovima mora. Muzička zvezda je na Instagramu objavila fotku na kojoj se jasno vidi da je tom prilikom ručala gambore.

Spaliće sve bunde

Priznala
Nisam se odrekla ribe, mlečnih proizvoda i jaja, ali idem ka tome da postepeno i to izbacim iz ishrane
Jelena Karleuša

Jelena je, sudeći prema slikama na društvenim mrežama, više puta prekršila principe veganske ishrane, po kojoj je strogo zabranjeno da se jedu meso, riba, morski plodovi, med, jaja, mleko i mlečni proizvodi.
Karleuša je priznala za Informer da još ne uspeva da u potpunosti poštuje sva pravila veganstva, ali da se nada da će u budućnosti dostići taj nivo.

- Nisam se odrekla ribe, morskih plodova, mlečnih proizvoda i jaja. To sam više puta naglasila. Ali idem ka tome da postepeno i to izbacim iz ishrane - objašnjava srpska zvezda.

(FOTO) JK PROMENILA FRIZURU, pa pokazala DŽINOVSKE GRUDI!

Instagram

Bosanac: Karleuša jede meso
čim ima dosta kilograma

Public

Karleušin kolega iz žirija "Zvezda Granda" Dragan Stojković Bosanac i ranije je posumnjao da pevačica krišom jede meso.
- Ne verujem joj da ne jede meso zbog njene kilaže. Mislim da bi mogla malo da smrša - zaključio je Stojković.

Ona je odluku da promeni ishranu donela prošle godine i čak najavila da će javno spaliti svoje bunde.
- Kada pitaju zašto sam postala vegan, kažem da sebe smatram dobrim čovekom. Dobri ljudi ne plaćaju drugima da svirepo ubijaju životinje. Više ne jedem meso i ne nosim krzno. Bunde ću spaliti. Javno. I neću stati dok čitav Balkan ne proključa od besa zbog moje odluke. Marš - poručila je tada "mala od skandala", ali očigledno nije uspela u tome, pošto je sa suprugom i ćerkama Nikom i Atinom nedavno obedovala u poznatom beogradskom ribljem restoranu.

Licemeru jedan

Najveću hajku pevačica je doživela kad je pre nekoliko dana podelila fotografiju iz aviona, na kojoj se vidi da na tanjiru ima ribu - lososa. To je izazvalo salvu negodovanja na društvenim mrežama. Karleušu su prozvali kako laže da je vegan, kao i da javno promoviše taj način ishrane samo zato što je postao moderan u svetu.

- Ne verujem ti više ništa, sad slobodno možeš da obrišeš sve "go vegan" postove. Licemeru! Ovi što promovišu veganstvo zato što je "in" su najgori! Vegani ne jedu ribu! Ona kupuje "luj viton" torbe od kože tako da je ne shvatam ozbiljno - neki su od komentara na Instagramu.

(FOTO) KAKVO JE TO BAHATO PONAŠANJE! Ono što je Karleuša uradila u avionu je krajnje NEDOPUSTIVO!

Instagram

Najverniji fanovi je brane

Bez obzira na to što je dobila kritike da je lažni vegan, većina fanova je na društvenim mrežama stala u odbranu pevačice. Njihov argument je da Jelena makar redovno informiše javnost o tome kroz šta sve životinje prolaze pre nego što završe na nečijem tanjiru. Najvatreniji obožavaoci JK došli su u sredu na snimanje "Zvezda Granda" i poklonili joj velikog belog plišanog medu.

 

 

 

 

 

Instagram

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan Jankovic

pre 6 godina

Kad se odrekne ribe,mlecnih proizvoda i jaja onda treba jos samo kasiku da baci .

pedja

pre 6 godina

\" Najveci fanovi JK\"  kako to zvuci tragikomicno...\n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija