• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.06.2017

19:07

OBRT U AFERI VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA! Mira Antonović dobila prvu bitku!

Estrada

OBRT U AFERI VANBRAČNI SIN MIROSLAVA ILIĆA! Mira Antonović dobila prvu bitku!

Podeli vest

Odlukom Apelacionog suda da odbije molbu Miroslava Ilića, Mira Antonović i njen sin Devin dobili su prvu rundu pravne bitke povodom utvrđivanja očinstva

 

Tako je prvo ročište sa poznatim pevačem zakazano za 20. jun.

Mira se tim povodom obratila javnosti sledećim rečima:

printscreen/facebook

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Кад те неће... - "рођени" отац... Та, не треба ни он... - Теби...!! Та, ни за све његове " новце" ... и све "мрчајевске" ... - "овце"...!!

rakiruki

pre 6 godina

Daj bre sjaši više čoveku s' grrbine...sve vreme si znala(ili nisi) ko je otac pa si sada našla da matorom "zvrdovu" tražiš tatu. pali...

Manjo

pre 6 godina

Seljacka politika:"Ce da trazi imovinu od slavnoga tatu". Izleteo je slavuj iz sela ali je selo u njemu ostalo.Kad se istreznio i ostao bez maligana,uplasio se istine i nema petlju da prihvati stvarnost.Nekome je zenski polni organ izvor zadovoljstva a slavuju je to karakterna osobina.

posmatrac

pre 6 godina

Decko hoce da dokaze ko mu je otac,njemu ne trebaju ni novci ni Mrcajevci...za Miroslava on je car a cudi ponasanje Miroslavove dece - ovaj divni mladic im je brat...

Grigorije MMM

pre 6 godina

Ti ne znaš da li njemu trebaju ili ne trebaju novci. Ti zaista to ne znaš. Ko zna šta je pravi razlog celoj ovoj priči.

Srecko

pre 6 godina

Koji brat izgleda i ovaj hoće u rijaliti pa daj pažnju preko Miroslava.Fuj šljam.

radovan

pre 6 godina

taj miroslav u sebi nema bas nista ljudsko koja je to nistarija od coveka

lesa

pre 6 godina

Sirovina ali bas teska. izigrava nekakvog gospodina a ustvari je propala svalercina ko mu je kriv sto ne ume da prikrije komicno svalerisanje bezi od istine da prizna svoje dete ali istina dodje kad tad na videlo. neka sada plati za sve sto je podlo izbegavao da prizna. prava ljiga od coveka . Ima Boga

jana

pre 6 godina

A otkud ti znas da mu je otac? Mozda jeste, a mozda nije. Nema ovaj decko Devin pet godina, nego trideset. Sta je cekala do sad? Ne branim Miroslava, ali ne moze ici sa svakom bivsom na DNK. Danas se sluze svim i svacim, samo da bi dospeli u javnost. Ja svom detetu ne bih trazila oca tek posle trideset godina, zasluzuje to da zna dosta ranije.

gordana tarana

pre 6 godina

kico slabinac je takodjer doticnu bubao i pesmu joj poklonio Zbog jedne divne crne zene ,ali srecu nije imao da postane tata.ili srpkinja birala srbina sto je najblize istini.

MIRJANA

pre 6 godina

Priznao ili ne D.N.K. ce sve dokazati.Bruka je I ovako pocela a tek kada se I sudski obelo dani bice prasine od Mrcajevaca sve do B.G.Ko god sta radi to se I naplati.

Danas

pre 6 godina

Doticna , s postovanjem , nastoji sad u starosti , kako nije mogla u mladosti , da rasturi Miroslavu porodicu .

Popajka

pre 6 godina

A sta je cekao sa trazenjem oca 40 godina????

ajmo polako

pre 6 godina

na stranu to da li je miroslav dobar covek ili ne, ja ne razumem kakav je to zakon po kojem neko mora da prihvati ocinstvo ukoliko ne zeli. to mi deluje suludo. to moranje je ocigledno zbog novca posto mu on ocigledno nece biti otac jer to ne zeli dakle samo su pare tu bitne. ali postoji milion pravnih mehanizama kako moze da obezbedi da njegove pare i imovine odu kome zeli, tako da mi i s te strane deluje nelogicno. dovoljno da ga ne stavi u testament i nema nista od para, ili da prebaci na zenu, ili dozivotno izdrzavanje, itd.itd. nece mu biti otac, nista ni od para, dakle, sta je poenta ovog? ja ne razumem. cini mi se da je jedini cilj doticne gospodje da se miroslavljevo ime provlaci po zutoj stampi i blati, neka vrsta osvete,pakosti. ne vidim drugi smisao.

joks

pre 6 godina

kada si se svalerisao bilo ti je lepo,pa budi covek i priznaj istinu ili dnk testom dokazi da nije tvoje dete.ali nemas ti hrabrosti za to.neverovatno koliko sa nas razocarao kao covek, za nas kao pevac ne postojis vise.

milka

pre 6 godina

Miroslav Ilić, kao i njegova porodica, žena, a naročito deca, su bruka i sramota, -Dečko ima pravo da zna ko mu je otac. Nažalost, mi ne živimo u Šedskoj, to bi bilo expres rešeno. SRAMOTA,

DANKA

pre 6 godina

Voda uvek nadje svoj put. Miroslave budi čovek i zagrli svog sina... Gde t ise izgubio moral i etika.Bandoglav jesi,inatitiš se neosnovanao, a i sam znaš da je da je ovaj divan i pametan momak tvoje dete. Ne tupi ga više, smaraš narod svojom prostačkim izjavama. Napred Devine, ti si Srbin, tvoj ponos i dostojanstvo i hrabrost je oličenje pravog srpskog delije. Pripadaš svom narodu i svom gnetskom poreklu....

djura

pre 6 godina

SVE JE TO BRENINA KUHINJA ZAKUVALA , ZATO JE BOG SADA KAZNJAVA.

gago

pre 6 godina

Niz'o ih je niz'o i ako je.Setila se posle toliko godina da maminom sinku trazi tatu ili je bankrot pa gleda da se okoristi.Ja ga licno ne obozavam ali ne podrzavam ni ovu belosvetsku protuvu.

sanja

pre 6 godina

Decko za primer, da mu bude cast sto ima takvog sina, a njegovoj deci da imaju brata. Gade mi se muskarci koji se kriju pod zeninu suknju i beze od sopstvene dece.

cica

pre 6 godina

Ama bre ljudi ,sin ima pravo pa koliko god godina imao , da bude priznat .Zasto samo gledate materijalno kao Miroslav. Sta? boji se da mu sin nesto ne uzme , pa ga zbog toga ne priznaje . Sram ga bilo ,a i njegovu porodicu

Vesna

pre 5 godina

Ne treba on novce od miroslava dosta je on bogat jebes novce gdje ti je dusa prazna

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija