• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: index.hr/informer.rs

17.06.2017

18:57

KRALJ BAKRA BESAN ZBOG MEDIJSKE HAJKE! Milan Popvić: Nije tačno da Severina neće viđati sina 200 dana!

Estrada

KRALJ BAKRA BESAN ZBOG MEDIJSKE HAJKE! Milan Popvić: Nije tačno da Severina neće viđati sina 200 dana!

Podeli vest

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da će Milan Popović sa sinom Aleksandrom da provede 200 dana u godini, a da majka može da ga nazove samo jednom dnevno, u javnosti se digla prašina

Pokrenuta je i akcija kojom majke širom Hrvatske podržavaju Severinu.

- Moram priznati da mi nije jasno zašto te žene ne podržavaju praksu da dete provodi jednako vremena s ocem kao i s majkom. One ne žele da dete bude s ocem? - izjavio je Milan Popović koji je progovorio o drami koja se događa na sudu i u životu njegovog sina Aleksandra.

- Kao prvo, netačno je da će dete 200 dana da provodi sa mnom. Vreme s detetom se deli na pola, s tim da majka može da nazove i poseti  dete kada god poželi. Juče ga je zvala tri puta. Digla se neviđena, smišljena medijska hajka na mene zbog činjenice da želim ravnopravno roditeljstvo i zato što želim da provodim vreme sa svojim sinom.

Popovićje otkrio i da ga medijski naslovi o "suzama u regionu jer je Aleksandar s ocem" veoma iritiraju,a onda postavio pitanje zašto je dete oštećeno ako provodi kvalitetno vreme sa svojim ocem.

- Takođe je netačno je da ću odvesti Aleksandra u Srbiju u danima kada je sa mnom. Morate da znate da sam ja dobio boravišnu dozvolu u Hrvatskoj i da većinu vremena s Aleksandrom provodim u Zagrebu. Vodim ga sam u vrtić i na fudbal, mi živimo u Zagrebu kad smo zajedno - rekao je Popović i dodaje da gradi veliku kuću u Zagrebu u kojoj će se smestiti čitava njegova porodica, uključujući Aleksandra, njegovu devoku Bojanu i novorođenog Milana.

Popović je naglasio da želi da njegov sin Aleksandar ide u školu u Zagreb i da zaista nema nameru da traumira dete seljakanjem iz Zagreba u Beograd.

(FOTO/VIDEO) JA SAM SAMO MAJKA! Severina emotivnom porukom potresla svoje fanove!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sandra

pre 6 godina

Čovek je konačno dobio odluku da može da posveti vreme sinu a ne da iz medija gleda kako mu drugi muškarac šeta sina i igra se sa njim. Hvala bogu pa je sud pravilno odlučio.

Vladimir

pre 6 godina

"Čovek" bi mogao i da nam saopšti kako je od "običnog taksiste" postao "Kralj bakra", i koliko tačno u novcu njegovo "kraljevanje" košta RTB Bor...

cezar

pre 6 godina

Sta ima tebi da obijasni, ocigledno si glup kad ne svatas kako biznis funkcionise. Svakom se pruzi jednom u zivotu prilika, retki je iskoriste, vecina prespava

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija